Ana SayfaDizilerKara Yazı Ekibi İlk Bölümü Birlikte İzledi

İlgili Postlar

Kara Yazı Ekibi İlk Bölümü Birlikte İzledi

Geçtiğimiz akşam Kara Yazı Ekibi İlk Bölümü ile ekranlara gelirken oyuncular ve yapım ekibinin ilk bölümü birlikte izlediği belirtildi. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kara Yazı dizisi ilk bölüm yemeğinde tüm yapım ekibine ve oyuncularına bir araya getirdi.

Haluk Bilginer, Emre Kınay gibi çok önemli başrol oyuncularının yer aldığı dizide mutfakta da çok önemli isimler yer alıyor. Dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı akşam özel bir yemek düzenlenirken gerçekleştirilen etkinlik magazin dünyasının da dikkatini çekti. Seyirciler ile birlikte ilk defa yeni bölümü Kanal D’de canlı izleyen yapım ekibi ve oyuncular ortaya çıkarılan projeden dolayı oldukça mutlu görülürken yemekte tüm oyuncuların ve yapım ekibinin heyecanlı olduğu da gözlerden kaçmadı.

Kara Yazı  Sosyal Medyada Konuşuldu

Dizinin izlendiği sıralarda sık sık farklı anlar alkışlarla bölünürken oyuncular sosyal medya hesapları üzerinden bu heyecanlı anlarını sevenleriyle paylaştı. Dizinin Kanal D’de yayınlandığı ilk bölümü sosyal medyada dikkat çekti. İlk bölümü Kara Yazı HD ki ile Türkiye gündeminde TT oldu ve uzun bir süre zirvede kalmayı başardı.

Salı akşamları yayınlanacak yeni bölümleriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak olan Kara Yazı’nın şimdiden ilk bölümü ile sevilmesi ve dikkat çekmesi bu sezonun en sevilen dizilerinden bir tanesini de Kara Yazı olacağını gösteriyor. Oyuncular ve yapım ekibinin başarılı olmasının yanı sıra konusuyla da oldukça dikkat çeken diyecek zorluklardan mutluluk ve başarıya ulaşmaya çalışan kişilerin hayatını ekranlara getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler