Ana SayfaDizilerStranger Things'e Katılan Yeni İsimler Belli Oldu

İlgili Postlar

Stranger Things’e Katılan Yeni İsimler Belli Oldu

Dünyanın en sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things’e katılan yeni isimler belli oldu. Netflix, dizisinin dördüncü sezonunda kadroya dahil olacak isimleri duyurdu.

Stranger Things 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin yazarları Twitter hesapları aracılığıyla birden fazla sayfanın yer aldığı bir fotoğraf paylaştı ve sezon 4’ün yazımının bittiğini duyurdu. Ancak Stranger Things 4. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. 3. sezon ile 4. sezon arasına 3 yıl gibi uzun bir sürenin girmesinin en temel nedeni korona virüs salgını. Konuyla ilgili söylentilere göre dizinin çekimleri salgın nedeniyle oldukça ağır ilerliyor ve dizinin prodüksiyon çalışmaları Ağustos 2021’de anca tamamlanmış olacak. Stranger Things 4. sezonun Mart ya da Nisan 2022’de yayınlanması bekleniyor.

Dizinin 2022 yılında yayınlanacağına dair son açıklama, bizzat dizinin başrol oyuncularından birinden gelmiş olsa da bu konuda henüz Netflix tarafından yapılmış resmi bir açıklaması bulunmuyor. Ancak salgının hafiflemesi ve çekimlerin hızlanmasıyla birlikte 4. sezon 2021 yılının son çeyreğinde de seyirci karşısına çıkması ihtimaller dahilinde.

Stranger Things’in 4. Sezon Konusu

Stranger Things oyuncuları, dizinin 4. sezonu için yakın zamanda resmi bir açıklama yapılacağını söylüyor. Bu açıklama sırasında işlenecek hikâye hakkında daha çok şey öğrenebiliriz. Yine de bildiğimiz bazı detaylar var. Son sezonun final bölümünde hikâyenin Rusya’nın Kamçatka bölgesine taşındığını görmüştük. Muhtemelen 4. sezonda Upsidedown dünyasının da bir şekilde Rusya ve ABD arasında kapı görevi gördüğünü anlayacağız. Elbette bunun için en kilit rolü nükleer santraller oynayacak. Bazı iddialar, sürece Çernobil felaketinin de dahil olacağı yönünde.

Stranger Things’e Katılan Yeni İsimler Belli Oldu

Stranger Things’in yeni sezon kadrosuna Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen ve Grace Van Dien dahil oldu.

Amybeth McNulty (Anne with an E), Vickie karakteriyle havalı, konuşkan, grubun zekisi diye de tabir edebileceğimiz ve sevilen kahramanlarımızın dikkatini çekecek bir rol ile izleyiciyle buluşacak.

Myles Truitt (Queen Sugar, Black Mafia Family), Patrick karakteriyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan yetenekli, iyi bir hayatı ve sosyal çevresi olan Hawkins basketbol takım yıldızı. Ta ki şok edici olaylar hayatını kontrolden çıkarana dek.

Regina Ting Chen (Queen of the South, The Falcon and The Winter Soldier), öğrencileriyle, özellikle de sorunlu olanlarla, yakından ilgilenen popüler bir rehber öğretmen Ms. Kelly rolünde dizinin hayran kitlesi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Grace Van Dien (Charlie Says, The Village), Chrissy rolüyle Hawkins’in amigosu ve okulun en popüler kızı. Ancak dışarıdan mükemmel görünen bu karakterin altında karanlık bir sır yatıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler