Ana SayfaKimdirMerve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

İlgili Postlar

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Son günlerde magazin dünyasının en çok konuştuğu, magazin severlerin en çok merak ettiği Hakan Sabancı kimdir? Ünlü bir iş adamı olmasının yanı sıra, çapkınlıkları ile de adından sık sık söz ettiren Hakan Sabancı hakkında merak edilen her şeyi haberimizde bulabilirsiniz…


Bugün Doğan Ünlüler

Hakan Sabancı kimdir, nerede ve ne zaman doğdu?

Hakan Sabancı, Sabancı ailesinin en yakışıklı üyelerinden biridir. Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı’nın torunu, Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin üç oğlundan ortancasıdır. Ağabeyi Hacı Sabancı, kardeşi de Kerim Sabancı‘dır. Hakan Sabancı, tıpkı diğer Sabancıların olduğu gibi Kayseri kökenlidir.

Hakan Sabancı’nın sevgilileri

Ailesi gibi iş dünyasının içinde olan Hakan Sabancı, işin yanı sıra yaşadığı aşklar ve çapkınlıkları ile gündeme geliyor. Yerli ve yabancı birçok manken ve model, tanınmış birçok ünlü isim ile birlikte ismi anılmıştır. 2014 yılında, 2014 Best Modeli ve oyuncu Dila Pekdemir ile aşk yaşamaya başladı. Bir yıla yakın süren ilişkileri, Hakan Sabancı’nın Eskişehirli manken Lara Surol ile yakalanması ile sona erdi. Dila Pekdemir, 2015 yılında Hakan Sabancı’yı terk etti.

Lara Surol ile olan ilişkisi de pek uzun sürmeyen Hakan Sabancı, Hülya Koçyiğit‘in torunu Aslışah Alkoçlar ile aşk yaşamaya başladı. Çift, bir buçuk yıl kadar birlikte oldu. Ancak, bu aşk 2016 yılının Ekim ayında sona erdi.

Hakan Sabancı, Aslışah Alkoçlar‘ın ardından, Hadise ile aşk yaşamaya başladı. Sonrasında ise, Murat Boz‘un eski eşi Eliz Sakuçoğlu, manken Didem Soydan, 2014 Best Model Türkiye birincisi Cansu Melis Karakuş, İtalyan playboy yıldızı Asia Valente, futbolcu ve oyuncu Serenay Aktaş ile aşk yaşadı.

Sonrasında 2002 Best Model Türkiye birincisi ve oyuncu Irmak Atuk ile anıldı, ardından yine Hadise ile, sonra da Aslıhan Karalar ile birlikte anıldı. Hatta, Aslıhan Karalar ile evlilik yolunda olduğu iddiaları ile gündeme gelmişti.

Hakan Sabancı’nın adı son olarak Murat Dalkılıç‘ın eski eşi oyuncu Merve Boluğur ile birlikte anılıyor. Merve Boluğur ve Hakan Sabancı çifti, Sabancı’nın teknesinde arkadaşları ile birlikte eğlendi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler