Ana SayfaDedikoduMeriç Erkan, İzdivaç Programında Dönen Dolabı Anlattı

İlgili Postlar

Meriç Erkan, İzdivaç Programında Dönen Dolabı Anlattı

Ahu Tuğba’nın Efsane Aşkı Meriç Erkan, İzdivaç Programında Dönen Dolabı Anlattı

İzdivaç programlarına gelen yasakla beraber eski damat ve gelin adayları her şeyi tek tek anlatmaya başladı. Sözleşmelerinin bitmesiyle beraber hiçbir şeyden çekinceleri olmayan adaylar rahat rahat konuşuyorlar. Bir şok da Esra Erol yaşadı. Meriç Erkan her şeyin bir oyun olduğunu söyledi ve en ince ayrıntısına kadar anlattı.

Meriç Erkan Her Şeyi Tek Tek Anlattı

Geçen akşam Bakırköy’de bulunan bir mekandan çıkarken görüntülenen Ahu Tuğba’nın unutulmaz aşkı Meriç Erkan, katıldığı evlilik programına dair herkesi şoke eden itiraflarda bulundu. Meriç Erkan’ın bu itirafları adeta izdivaç programlarını izleyenler için hayal kırıklığı oldu.

ATV ekranlarında sunucunun Esra Erol olduğu evlilik programına katılan ve her fırsatta burada mutlu olduğunu dile getiren,Esra Erol’a övgüler yağdıran Meriç Erkan her şeyin oyun olduğunu itiraf etti.

Meriç Erkan şunları söyledi:”Biz de show adamıyız evlendirilmemiz düşünüldü ilk başta ciddi bir şekilde lanse edildim. Reytinglerin düştüğü zamanlarda benden eski ekran kimliğimden esintiler istendi. Dans etmem çılgın çılgın hareketlere bürünmem söylendi. Olayın akışında bu mekanizmanın bir parçası oldum. Allah bir tövbeyi o günahı tekrarlamamak kaydıyla yaptığında seni affediyor. Ben de bu tarz programlarda asla bir daha yer almayacağıma Türk halkı önünde söz veriyorum ve Türk halkından af diliyorum. Belki bana kızacaklar ama artık kafamı bu haberden sonra yastığa rahatça koyabileceğim.. Üzüldüğüm tek şey Türk halkının Türk milletinin bu şekilde kutsal bir müesseseyi baz alarak insanların kandırılması. Oysaki içeride hakikaten evlenen çiftlerin geri plana atılıp revaçta olan ve her hafta para alan çiftlerin öne çıkarıldığı bir program yapılması ve insanların zamanını boşa tüketiyor olması. Bu örgünün içerisinde yer aldığım için çok pişmanım.Bu programda her şey ilgi gören çiftler üzerinden dönüyor. Geçen sene sözleşme yapılan tipler vardı, bu sene programda yer alacaklardı, bu isimler bazı tatil bölgelerinde kampa alınarak hiç bir karşı cinsle görüşmeyecekseniz siz evlilik programındasınız dediler. Ama konsept değişince bu sözleşmeli arkadaşları yeni yayın döneminde programa alamadılar. Ekrana şimdi teker teker reyting kaygısına düştükleri zamanda bu kişilerden medet umuyorlar, ama halkın çoğu uyandı tabi”

Kimseden çekinmediğini belirten Meriç Erkan, “Allah’tan korkuyorum bu dünyayı böyle kurgular ile atlatabilirim ama Allah’ın önüne çıktığımız zaman ben hesap veremeyeceğimi düşündüğüm için halkımdan özür diliyorum. Bu programların gerçekle hiç bir alakası yoktur” açıklamasında bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler