Ana SayfaDizilerYabancı Dizi Victoria BluTV'de Başlıyor

İlgili Postlar

Yabancı Dizi Victoria BluTV’de Başlıyor

Son dönemlerde dijital TV sektörünün en etkin markalarından birisi olan BluTV, yeni bir müjdeyi daha duyurdu. En çok sevilen diziler arasında olan yabancı dizi Victoria, artık BluTV’de birinci bölümünden itibaren yayınlanmaya başlayacak.

İlk sezonun BluTV’de yer alacağı ifade edilirken, 8 bölümden oluşan ilk sezonunun ardından Victoria’yı tüm BluTV üyeleri izleyebilecek. Yerli ve yabancı önemli yapımları platforma ekleyerek zengin bir arşivin oluşturulduğu yeni medyada, Victoria gibi yabancı yapımların da eklenmesi oldukça dikkat çekti.

Yabancı Victoria Konusu Ne?

Yabancı dizi Victoria oldukça farklı bir hikayeyi ekranlara getirecek. Yeni bir sabaha, ülkesinin kraliçesi olarak uyanan Victoria’nın başından geçenlerin anlatıldığı dizide, aşktan siyasete uzanan çok farklı bir hikaye işleniyor. Sürükleyici ve izleyenleri ekran başına bağlayan bir yapısı olan yabancı dizi Victoria yeni platformunda da yine yüksek izlenme oranlarına ulaşabilir.

Yabancı dizi Victoria Oyuncuları Kim?

Başarılı yapımın başrollerinde Jenna Coleman, Rufus Sewell, Tom Hughes, Peter Firth, David Oakes ve Peter Bowles gibi isimler yer alıyor. Türkiye’de çok fazla tanınmasa da İngiltere’nin önemli oyuncularının yer aldığı dizi, kadrosuyla da dikkat çekiyor. Şu an için 8 bölümün BluTV’de yayınlanacağı ifade edilirken, dizinin diğer bölümlerinin de BluTV’de yayınlanması bekleniyor.

Özellikle İngiltere’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başaran yapım, şu anda 2016 yılındaki ilk sezonunun ardından ikinci sezonu ile ekranlar geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler