Ana SayfaDedikoduÜnlü İsimlere Hayranlarından İlginç Hediyeler

İlgili Postlar

Ünlü İsimlere Hayranlarından İlginç Hediyeler

ünlü isimlere Hayranlarından ilginç hediyeler

Dünyaca ünlü oyuncu, müzisyen, futbolcu, basketbolcu, yarışcı vs isimlere hayranları hayranlıktan ne yapacağını bilemiyor. İşte hayranlığından ne yapacağını ilemeyen insanların ünlü isimlere verdiği ilginç hediyeler.

Pink

Bir hayranı, şarkıcı Pink’e, kendi kurdukları “cadı takımına” üyelik davetiyesi yollamış. Evet bildiğiniz cadı inanışı. Pink her ne kadar daveti samimi bulsa da, reddetmiş. Cesaretin de böylesi!

Robert Pattinson

Twilight üçlemesi ile dünya çapında şöhrete kavuşan aktöre, bir hayranı çok sade, basit bir diş fırçasını kargolayarak hediye etmiş. Sonradan hayranı ile konuşan Pattinson, bunun, kendisinin sigarayı bırakmasına yönelik bir hediye olduğunu açıklamış.

Avril Lavigne

Lavinge’nin çılgın bir hayranı, ona ölü bir tavşanı kargolayarak yollamış. Hem de ABD’den kargolanan tavşan, Lavinge’nin, Japonya turnesindeki otelin adresine gönderilmiş. Biraz korkutucu gibi…

Norman Reedus

The Walking Dead dizisinde Daryl Dixon karakterini canlandıran aktör Norman Reedus’e bir kadın hayranı 2 adet göğüs implantı hediye etmiştir.

Halle Berry

Hiç tanımadığı bir hayranı, seksi oyuncuya, ismini yazarak pırlanta bir nişan yüzüğü hediye yollamış. Tabii bunun yanında bir küçük not olarak da evlenme teklifini sunmuş. Berry, elbette teklifi reddetmiş. Ama yüzüğün akıbeti bilinmiyor.

Ariana Grande

ABD’li genç oyuncu ve şarkıcı yıldıza, çiftçi bir hayranı, kendi yetiştirdiği 20.8 kilogramlık bir balkabağını kargo ile yollayarak hediye etmiş.

Emma Watson

Harry Potter serisinin Hermione Granger’ına bugüne kadar 20’den fazla hayranı tarafından İncil yollanmış. Bir röportajda bunu açıklayan genç yıldız, hoş bir jest olarak kabul ettiğini belirtiyor.

Lady Gaga

Etten yapılmış elbise giyen, kafasına devasa bir ayakkabıdan yapılmış şapka takan çılgın şarkıcı Gaga’ya gönderilecek hediyeler de elbette çılgınca olmalıydı. Ama bir hayranı durumu biraz abartarak ona seks oyuncağı göndermiş.

Alice Cooper

Hiç şaşırmayacaksınız, çılgın şarkıcı Alice Cooper’a bir hayranı tabut hediye etmiş. Cooper olayı, “bana en uygun hediye” olarak anlatıyor.

 

Dolly Parton

ABD’li ünlü şarkıcı Dolly Parton’a, aynı bizdeki cami avlusuna bırakırlarmış gibi, bir bebek hediye bırakılmış. Evinin kapısına bırakılan canlı bebek, daha sonra yetkililer tarafından alınarak evlatlık verilmiş.

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler