Ana SayfaDedikoduDizi Karakterleri Burçlara Göre Aşk Yaşasalar Nasıl Olurdu

İlgili Postlar

Dizi Karakterleri Burçlara Göre Aşk Yaşasalar Nasıl Olurdu

Dizi Karakterleri Burçlara Göre Aşk Yaşasalar Nasıl Olurdu

Tüm Türkiye’ nin merakla ve heyecanla izledikleri diziler ve o dizideki karakterler  dizilerde aşklarıyla göz dolduran çiftler ‘Gerçek hayatta sevgili olabilir miydi?’ İşte; Cesur ile Sühan, Nihan ile Kemal, Melek ile Sarp ve diğer dizi aşıklarının astrolojik uyumları.

“Halit sevgi, Tuba çılgınlık isterdi”

Tuğçe Işınsu dizi çiftlerin doğum haritalarına bakarak uyumlarını değerlendirdi. Halit Ergenç, boğa burcu ve ilişkide çılgınlıklardan hoşlanmayan, aşktan çok sevgiyi tercih eden, değişken ruh halli kadınlardan vazgeçebilecek bir erkek. Klasik, ağır başlı ve mutlaka sözünü geçirebileceği kadını tercih eder.

Yengeç burcu Tuba Büyüküstün aşk bittiğinde gidebilecek, değişime açık ve daha orijinal, hatta ilişkide oyun da oynayabilecek bir erkeğe kendini kaptırabilir… Bir taraf çılgın bir taraf huzur arayışında olurdu.

“Tuba, Kıvanç’ ı taşıyamazdı”

Kıvanç çok tutkulu ve derinlikli, sıra dışı aşk seven bir akrep erkeği olarak Tuba’nın daha sakin, daha masum, daha dingin hallerinden sıkılırdı. Kıvanç gizemli ve kendinden geride duran kadın sevebilir. İki oyuncu bir arada olamazdı… Kendi gibi oyuncu olan bir kadına Kıvanç aşık olmazdı ki gerçek hayatta da eşini farklı meslekten seçti. Tuba, Kıvanç’ı fazla idealist ve beklentili bulup bu aşkı taşıyamazdı, birbirlerini “aşık” olarak anlayamazlardı ve zor bir ilişki olurdu. Sık ayrılıp barışırlardı. Sonunda bırakan ve bitiren Kıvanç olurdu. Tuba çok zorlanıp bu ilişkinin birçok yerinde geri çekilmek zorunda kalırdı.

“Kesinlikle uyumlu değiller”

Burak, oğlak burcu olduğu için zor güvenip karşısındaki kişiyi önce uzaktan tanır ve sonra ilişki kararı alırdı. Aslan kadını Neslihan söz dinlemez, doğal biri. Burak bir süre sonra ona zor, kuralcı, detaycı veya şüpheci gelirdi. Bir süre çıkar ayrılırdı bu çift, evlilik kararı vermezdi. Burak çevrenin de kendisi ile ilgili ne düşündüğünü önemseyen biri, çılgın veya yoğun aşklardan çok güveni seçer. Neslihan kuralların olduğu yerde aşkın olmadığını düşünen bir ruh, uyumlu değil…  Astroloji sayesinde çeşitli burçlar ile dizi karakterlerinin uyumları yada uyumsuzlukları bu şekilde olurdu.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler