Ana SayfaDizilerMurat Şeker Klavye Delikanlıları İle Televizyonda Güldürecek

İlgili Postlar

Murat Şeker Klavye Delikanlıları İle Televizyonda Güldürecek

Sinemada farklı komedi filmleri ile dikkat çeken Murat Şeker, yeni bir dizisiyle oldukça iddialı geliyor. Son dönemlerde sinemada yer alan komedi filmlerinin büyük bir bölümünde yer alan Murat Şeker, özellikle Çakallarla Dans serisiyle Türkiye’de büyük bir beğeni toplayan ünlü isim, televizyon dünyasına ilk dizisiyle giriş yapacak. Senaristin, yeni bir komedi program için hazırlılarını yaptığı belirtilirken, özelikle sektör için bu durum büyük bir merak uyandırdı. Sinemaya milyonlarca izleyiciyi toplamayı başaran ünlü senaristin, benzer bir etkisi televizyonda da yapması bekleniyor.

Dizinin Adı: Klavye Delikanlıları

Konuyla ilgili elde edilen ilk bilgilere göre dizinin yeni adı Klavye Delikanlıları olacak. Murat Şeker’in yanı sıra Ali Tanrıverdi’nin de katkı sağladığı senaryo, günümüz teknolojisinin hayata yaptığı farklı etkilerin hikayesini ekranlara getirecek. Dizinin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Murat Şeker.

Yeni Proje İçin Heyecanlı

Sinema sonrasında televizyon ekranlarında yer alacak olmasıyla ilgili değerlendirme yapan Murat Şeker, “Dizi yapmanın zamanı geldi” dedi. Yeni dizinin komedinin yanı sıra aksiyon türünde de olacağını söyleyen Murat Şeker, yeni dizinin izleyenleri oldukça eğlendireceğini de ifade etti.

Sinemada farklı bir anlatım dili kullanan senaristin, Klavye Delikanlıları ile bu konuda nasıl bir değişim yaşayacağı ve dizinin Türkiye’de Tv izleyicileri tarafından nasıl karşılanacağı yeni dizi sezonunda görülecek. Fakat Murat Şeker isminin olması, dizinin şimdiden gündemde kalmasını sağlamış durumda. Bu bakımdan hem yapım hem de kanalın dizi için beklentileri oldukça yüksek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler