Ana SayfaÜnlülerKısmetse Olur Evinde Skandal

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Evinde Skandal

Kısmetse Olur evinde skandal . Kanal D’de yayınlanan ve çok fazla izleyici kitlesine sahip evlilik programı her gün bir skandala imza atılıyor,  sık sık rastladığımız kavgaların , devemlı ayrılıp barışan çiftlerin  olduğu program da yeni bir rezillik daha yaşandı. Geçtiğimiz cuma günü eve veda eden yarışmacı Gamze Taşkın’ın yerine gelen spiker gelin adayı Tuğçe Yılmaz’ın sevgilisi olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü,daha önceden de evdeki adayların dışarıda çekilen ifşa görüntüleri kanal tarafından programda yayınlanmıştı bu kez Tuğçe’yi ifşa eden isim sevgilisi oldu .

Kısmetse Olur Evinde Skandal

 

  SEVGİLİSİ İFŞA ETTİ

Tuğçe Yılmaz Kısmetse Olur evine gelmeden hemen önce sosyal medya hesabından sevgilisyle olan fotoğraflarını silmiş ve sevgilisini takipten çıkarmıştı, kimsenin anlamayacağını sanan bekar bir gelin adayı gibi programa katılan Tuğçe, isminin Servan Güleker olduğu öğrenilen kişi tarafından  Tuğçe Yılmaz ile olan fotoğraflarını kendi sosyal medya hesabından yayınladı ve sevgili olduklarını iddia etti.

Kısmetse Olur Evinde Skandal !!

 

AYNI YER FARKLI FOTOĞRAF

Tuğçe Yılmaz paylaştığı resimlerde Alaçatıda tek başına tatile gitmiş gibi izlenimler versede Servan Güleker paylaşımlarıyla aslında Alaçatıda birlikte tatil yaptıklarını ıspatladı.Bu durum programa yansıtılacakmı veya bir diskalifiye gelirmi ilerleyen günlerde göreceğiz

 

Kısmetse Olur Evinde Skandal
Servan Gülekerin paylaştığı fotoğraf
Kısmetse Olur Evinde Skandal
Tuğçe Yılmazın paylaştığı fotoğraf

 

GAMZE ELENİNCE SEVGİLİSİNE KOŞTU

KISMETSE OLUR

 

 

5 Şubat pazar günü yayınlana Kısmetse Olur final gecesinde elenen Gamze Taşkın sosyal medya hesabından sevgilisiyle resimlerini paylaştı , programda olduğu sürece kavgalarıyla sıkça kendinden söz ettiren Gamze içeride olduğu sürece Barış isimli damat adayıyla  tanışma yoluna girmişti , daha sonra anlaşamayan adaylar ayrıldı fakat kavgalarıyla gündemde kalmaya devam etti .

KISMETSE OLUR

 

5 şubat pazar günü yayınlanan bölümle yarışmaya veda eden gelin adayı  ertesi gün 6 şubat tarihli paylaşımında sevgilisiye samimi bir şekilde verdiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu bu fotoğraflar  akıllara acaba Gamze’nin programa gelmeden önce sevgilisi vardı içerde kendini bekar olarakmı tanıttı sorularını getirdi.

KISMETSE OLUR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler