Ana SayfaÜnlülerSertap Erener Konseri Kurgu Muydu?

İlgili Postlar

Sertap Erener Konseri Kurgu Muydu?

Sertap Erener, geçtiğimiz günlerde Kadıköy Beşiktaş vapurunda sokak müzisyenleri ile mini bir konser verirken özellikle konser sırasında İzmir Marşı’nın okunması çoğu kesim tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Bu konuyu ilk tepkilerden bir tanesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından gösterilirken Gökçek, mevcut konseri laik bir gösteri olarak değerlendirilmişti. Özellikle Melih Gökçek tarafından yapılan bu paylaşımlar, etkinliğe daha fazla dikkat çekti.

“Konser Kurgu!”

Oldukça farklı tartışmaların yaşandığı konuyla ilgili son gündeme gelen bilgilerde konserin tamamen kurgu olduğu belirtildi. Sabah gazetesi yazarlarından Mevlüt Tezel tarafından paylaşılan yeni bilgilerde konserin önceden planlandığı ve basında yer aldığı gibi habersiz bir şekilde yaşanmadığı iddia edildi. Özellikle sokak şarkıcılarının daha Sertap Erener görünmeden Sertap Erener’in şarkısını çalmaya başlaması ve ardından Sertap Erener’in piyasaya çıkarak şarkı söylemeye başlaması bir kurgu olarak değerlendirilirken tüm bu iddialar gündemde yer almaya başlamadı.

Henüz Sertap Erener konu ile ilgili açıklama yapmazken tüm bu iddialara popüler şarkıcının nasıl yanıt vereceği merak ediliyor. Gündeme gelen iddialarda konuyla ilgili müracaatların daha önceden yapıldığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatlarının dahi bu durumdan haberdar edildiği belirtildi. Tüm bu iddialar göz önüne alındığında vatandaşların bir anlamda kandırıldığı da söylenebilir.  Köşe yazısında özellikle alınan izinlerin kolay bir şekilde gösterilebileceği ifade edilirken, böyle bir kurgunun neden yapıldığı da sorgulandı.

Bakalım önümüzdeki günlerde iddialar hakkında neler söylenecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler