Ana SayfaÜnlülerMurat Yıldırım Referandum Oyunu Açıkladı!

İlgili Postlar

Murat Yıldırım Referandum Oyunu Açıkladı!

Murat Yıldırım Referandum kararını açıkladı. Nisan ayı itibariyle Türkiye’de yapılacak anayasa referandumu için ünlü sanatçılar tek tek referandumda vereceği oyları açıklamaya başladı.İlk olarak Rıdvan Dilmen ve Arda Turan gibi ünlü sporcular tarafından yapılan paylaşımlar ile Türkiye’de referandum tartışması başlatılırken, bu konuda referandumda ne diyeceğini söyleyen son isim Murat Yıldırım oldu.

Son Dönemlerin Tartışmalı İsmi

Geçtiğimiz günlerde Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programını sunmaya başlamasıyla dikkat çeken Murat Yıldırım, özellikle yarışmadaki performansı nedeniyle sosyal medyada oldukça eleştirilmişti.

Murat Yıldırım yaptığı açıklamalarda referandumda evet diyeceğini söyledi. Murat Yıldırım yaptığı açıklamada özellikle “Güçlü bir Türkiye için evet” paylaşımını yaparak bu konudaki düşüncelerini söylerken particiliğin konuşulmasının yanlış olduğunu belirtti.

Sistem Tartışılmalı

Sistemini konuşulması gerektiğini söyleyen Murat Yıldırım, kişilerden ziyade sistem üzerinden tartışmanın yapılması gerektiğini ve ancak bu şekilde doğru bir sonuca ulaşabileceğini söyledi. Devletin bekası ve çocukların daha güvenli bir gelecekte yaşayabilmesi adına bu referandumun çok önemli olduğunu söyleyen Murat Yıldırım, huzurlu bir ortam ve kalıcı bir çözüm istediğini açıkladı.

Güzel günlerin geleceğine inandığını söyleyen Murat Yıldırım, yaptığı bu açıklama ile birlikte referandumda hangi taraftan olduğunu da söylemiş oldu. Murat Yıldırım tarafından yapılan bu paylaşımlar özellikle referandumda evet oyu verecek kişiler tarafından oldukça beğenilirken referandumda hayır oyu verecek kullanıcılar tarafından da eleştirildi. Murat Yıldırım, hakkındaki iddialar ve eleştiriler için bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler