Ana SayfaÜnlülerMustafa Erdoğan'ın Yeni Projesi: Dans Romanlarla Buluşuyor

İlgili Postlar

Mustafa Erdoğan’ın Yeni Projesi: Dans Romanlarla Buluşuyor

Anadolu Ateşi adlı dans grubu genel yayın ve sanat yönetmeni,  Mustafa Erdoğan başarılarıyla kendinden çok söz ettiren bir isim.

Mustafa Erdoğan tarafından kurulan dans grubunun üyeleri, büyüleyici görsel danslarıyla izleyiciden her zaman not almayı başarıyor. Türkiye’de gittiği her şehirden başarıyla dönen dans ekibi, yabancı ülkelerde yaptıkları dans şovlarıyla dahi magazin sayfalarında ve kamuoyunda geniş yer almayı başarıyor.

Yeni Proje Geliyor!

Mustafa Erdoğan, Dans Romanlarla Buluşuyor adını verdiğini yeni projesinin amacının roman dansçılara destek vermek olduğunu söyledi.  Erdoğan Beyoğlu’ndaki Grand Pera’da bununla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Usta yönetmen Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na da teşekkür ettiğini belirtti.  Kültürler arası İletişim ve Dayanışma Derneği’nin iki yıl önce kurulduğunu söyleyen Erdoğan, derneğin amacının Türkiye kültürünü dünyaya tanıtmak, aynı zamanda Türkiye ve dünya kültürünü birbirine yaklaştırmak olduğunu belirtti.

Çocuklarını Yetiştirecek!

Mustafa Erdoğan yeni projesinin yanında ayrıca 50 roman genç dansçıya ders vereceğini de ifade etti. Bir zamanlar ünlü şarkıcı Gülben Ergen’le evli olan Erdoğan’ın bu evliliklerinden de çocukları olmuştu.  Erdoğan kendi çocuklarının da sanata meraklı olduklarını ve ilgi duyduklarını, bu durumun da kendini memnun ettiğini söyledi.  Büyük oğlu Atlas’ın futbolcu olmak istediğini de anlatan Erdoğan, çocuklarına her zaman destek olacağını belirtti.

Mustafa Erdoğan’ın şimdiye kadarki sanat hayatında ve yeni projesinde nasıl bir performans sergileyeceğini ileriki günlerde hep birlikte göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler