Ana SayfaDizilerVatanım Sensin Dizisi Milyonları Ekrana Kilitledi

İlgili Postlar

Vatanım Sensin Dizisi Milyonları Ekrana Kilitledi

 

Kanal D’nin yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran  dizisi Vatanım Sensin dün geceki son bölümüyle milyonları ekrana kilitledi, İstanbul’un işgali döneminin anlatıldığı dizide dün gece yayınlanan bölümünde duygulandıran sahneler vardı , özellikle Bergüzar Korel’in ağladığı sahne seyircisinden tam not aldı, dizinin sonlarına doğru ekrana verilen Türk bayraklı sahne ise izleyicileri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Sosyal medya da paylaşılan bu sahneler  insanlar tarafından binlerce beğeni aldı.

Vatanım Sensin Dizisi Milyonları Ekrana Kilitledi

                                                      BERGÜZAR KOREL’DEN MUHTEŞEM OYUNCULUK

Azize karakterine can veren güzel oyuncu boşanma haberi sonrasındaki gösterdiği performasla izleyicilerden tam not aldı . Mustafa Kemal Paşa tarafında yer almaya karar veren Cevdet, Azize ve ailesini koruyabilmek için Azize’den boşanır.Boşanma sonucunda çok yıpranan Azize, Cevdet’in en hızlı şekilde evden gitmesini ister.. Cevdet’in kararı ile büyük bir yıkıma uğrayan Azize, İzmir’de kalabilmek için Miralay Tevfik ile evlenmeyi kabul etti

Vatanım Sensin Dizisi Milyonları Ekrana Kilitledi

 

 TÜRK BAYRAKLI FİNAL

Asili’nin Türkleri göç etmeye zorlama planı harekete geçer . Planı hayata geçirmek için Leon herkese duyuru yaptı ve en hızlı şekilde evlerini boşaltmaları gerektiğini söyledi. Fakat Azize’nin sert tavrıyla önemli bir ayaklanma başladı ve Türk bayrakları her yerde dalgalandı. Leon, bu tutumun sonlanması için bayrakları toplatma emri verdi. Hilal ve arkadaşlarının ise kılık değiştirerek Türk halkına umut vereceği önemli bir planı vardı.Mehmet ile Hilal’in planı ise her şeyin seyrini değiştirir. Dizinin finaline ise yunan ordusunun arkasında dalgalandırılan Türk bayrağı geceye damgasını vurdu.

 

 

  Bergüzar Korel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler