Ana SayfaDizilerKalbimdeki Deniz Hafta Sonuna Damgasının Vurdu

İlgili Postlar

Kalbimdeki Deniz Hafta Sonuna Damgasının Vurdu

Fox TV’nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz hafta sonuna damgasını vurdu. Geçtiğimiz cumartesi günü 35. bölümüyle yeni sezona merhaba diyen dizi film, hafta sonunun en çok reyting alan dizileri arasına girdi.

Başrollerini; Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar ve Hakan Eratik gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi film Kalbimdeki Deniz, geçen sezon Fox TV ekranlarında izleyicilere sunulmuştu. 34. bölümüyle sezon finali yapan dizi film; 9 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de, yeni sezonunu bol reyting alarak açtı.

Kalbimdeki Deniz ‘Yeni Gelin’ Dizine Yeniden Rakip Olacak mı?

Geçen sezon; Kalbimdeki Deniz dizisi sezon finaline doğru, Show TV’de aynı gün ve saatte yayınlanan ‘Yeni Gelin’ adlı dizi film ile reyting düellosunda neredeyse yenilecekti. Bu sezon açılışını iddialı yapan dizi film, geçtiğimiz hafta sonunda izlenme rekoru kırdı. ‘Yeni Gelin’ ve başka rakip diziler henüz başlamasa da iddialı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kalbimdeki Deniz’i yeni sezonda neler bekleyecek? Merak ediliyor.

[irp]Kutsi kimdir?

Kalbimdeki Deniz’in 35. Bölümünde Neler Oldu?

Kalbimdeki Deniz dizisi yeni sezonunda, 35. bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizide; Deniz’in (Özge Özberk) eşi Alihan’ın (Hakan Eratik) yıllar sonra aniden tekrar ortaya çıkması ve mahkeme tarafından verilen boşanma kararının kesinleşmediğinin öğrenilmesi şok etkisi yapar. Ece ve Ozan babaları Alihan ile birlikte hareket etmek isterler ve anneleri Deniz’e hayatı zehir etmeye başlarlar. Mirat (Kutsi) ve Deniz ne pahasına olursa olsun aşklarına sahip çıkmaya karar vermiştir. Fikriye’nin (Yeşim Ceren Bozoğlu) tam da düğün günü, Mirat’ın Deniz’le evli olmadığını öğrenmesiyle duyguları yeniden alt üst olur. Diyar’ın (Sebahat Kumaş), aşiretinden peşine düşen adamın elinden ve ölümden kıl payı kurtulmasıyla; Mirat ve Deniz onu korumak için tedbirler almaya başlar. Hülya’nın (Devin Özgür Çınar) hem hamile hem de kanser olduğu haberi, eşi Nejat kadar herkesi şok etmiştir.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler