Ana SayfaDizilerİçerde’ye Özel Final Yapılacak

İlgili Postlar

İçerde’ye Özel Final Yapılacak

Bu yıl yeni sezon ile birlikte ekranlarda yayınlanmaya başlanan İçerde, önümüzdeki günlerde yayın hayatına veda edecek.

Özellikle finali ile şimdiden merak uyandırmaya başlayan İçerde’nin farklı bir final etkinliği ile ekranlara veda edeceği belirtildi. Yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranlarına ulaşarak dikkatleri üzerine çeken İçerde, final bölümüne özel olarak gösterim yapacak. Özel bir gösteri merkezinde yayınlanacak final bölümüne tüm dizi oyuncuları katılım gösterecek. Bu durumun en ilginç detaylarından bir tanesi ise isteyen herkesin bu etkinliğe katılım gösterebilecek olması. Bu açıdan önümüzdeki günlerde yapılacak final, aynı zamanda Türk televizyonları için de bir ilk olacak.

Etkinliğe Herkes Katılabilecek

Finalin özel bir gece ile birlikte yapılacak olması, aynı zamanda diğer diziler için de örnek teşkil edebilir. Bu açıdan önümüzdeki günlerde bir ilkini göreceğimiz bu projenin, oldukça dikkat çekmesi bekleniyor.

İçerde’nin final bölümü için düzenlenecek olan etkinlik 19 Haziran Pazartesi akşamı yapılacak. 19 Haziran Pazartesi günü aynı zamanda dizinin final bölümü televizyonlarda da yayınlanacak ve yayınlanacak olan bu bölüm sonrasında dizi sevenlerine veda edecek. Özellikle İçerde dizisinin hayran kitlesinin bu etkinliğe özel bir ilgi göstermesi bekleniyor.

Yapılacak final bölümü sonrasında, dizinin ekranlara veda edecek olması aynı zamanda diziyi seven kişilerde büyük bir üzüntü yaratmış durumda. Fakat bu yeni sezonda başlayan dizinin bir sezon süreceği uzun zamandan beri açıklanmış ve biliyordu. Bu bakımdan yapılan yeni açıklamalar bu konuda sürpriz değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler