Ana SayfaKimdirHadise kimdir?

İlgili Postlar

Hadise kimdir?

Şu sıralar annesi ve kardeşleri Derya ve Hülya Açıkgözle mal paylaşım sorunları ile gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise kimdir? Hadise nerede ve ne zaman dünyaya geldi, müzik hayatına nasıl adım attı, çalışmaları nelerdir? Detaylar Hadise kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Hadise nerede doğmuştur? Hadise aslen nerelidir?

Ünlü sanatçı Hadise Belçika da doğmuştur. Aslen Sivaslıdır.

Sivaslı ünlüler

Hadise şuan kaç yaşında? Hadise hangi burç?

Pop müzik sanatçısı Hadise şuan 32 yaşında ve terazi burcudur.

Hadise Kimdir?

Bilinen sahne ismi ile Hadise ya da tam ismi ile Hadise Açıkgöz, 22 Ekim 1985 yılında Belçika’da dünyaya geldi. Hadise’nin annesi Sivas Yıldızeli ilçesi Fındıcak köyünden, babası ise Merkez, Yavu köyündendir.  şarkıcı aslen Sivaslıdır.

Hadise aslen Sivaslı’dır. Annesinin ismi Gülnihal babasının ise Hasan Açıkgöz’dür. 4 kardeştir, 2 kız ve bir erkek kardeşi vardır.

Çok küçük yaşlarda müziğe karşı ilgi duymaya başladı. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldı. Ancak, müzik tutkusuna yenik düştü ve müziğe yönelmeye başladı. Ailesi, bu konuda Hadise’ye destek verdi.

Şimdilerin ünlü şarkıcısı Hadise, 2003 yılında Belçika’nın “Popstar” yarışması olan “Idool” isimli yarışmaya katıldı. Ancak, finale kalan 10 isim arasında yer alamadı. Böyle olmasına rağmen birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. Kısa bir süre sonra 2 Brains isimli şirket Hadise’ye sözleşme teklifi götürdü. Teklifi kabul eden Hadise, yapımcıları Yves Gaillard ve Serge Ramaekers ile birlikte kayıt sürecine başlamak için stüdyoya girdi.

Türkiye’de de albümler yaparak çok sayıda dinleyicinin beğenisini kazanan Hadise, O Ses Türkiye yarışmasın da Beyazıt Öztürk‘ünde bulunduğu programda jüri üyeliği yaptı. Şu an, O Ses Çocuklar isimli yarışma programında jüri üyeliği yapıyor.

 

Hadise’nin albümleri

2005 – Sweat

2008 – Hadise

2009 – Fast Life

2009 – Kahraman

2011 – Aşk Kaç Beden Giyer?

2014 – Tavsiye

2017 – şampiyon

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler