Ana SayfaÜnlülerGökçe Bahadır Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır Evleniyor Mu?

Sinemanın ve dizilerin gözde genç oyuncularından olan ve güzelliğiyle de göz kamaştıran Gökçe Bahadır, önceki gün marka elçisi olduğu Gliss’in reklam tanıtımında görüntülendi.

Ali Sunal’la evlenen ve kısa bir süre evli kalan Gökçe Bahadır, evliliğini sonlandırdıktan sonra uzunca bir süre kimseyle görülmedi. Bir iki ay önce ünlü sosyetik Efe Duru ile aşk yaşadığı dedikoduları ortaya çıktıktan sonra tüm gözler, güzel oyuncuya çevrildi. Reklam tanıtımı esnasında başarılı oyuncu Gökçe Bahadır sosyetik sevgilisi Efe Duru’yla aralarında herhangi bir ilişki olup olmadığı hakkında soru yağmuruna tutuldu.

“Evlilik Kısmet İşidir”

Genç sanatçı sorulara içtenlikle cevap vererek her şeyin yolunda gittiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Sanatçı enerjisiyle de dikkat çekti. Yaşadıkları aşkların sonunda evlilik görünüyor mu sorusuna evlilik kısmet işi diyen Bahadır, şimdilik evlilik planlarının olmadığını söyledi. Çocukları çok sevdiğini belirten oyuncunun bu mesajları özellikle sosyal medyada farklı bir şekilde yorulandı ve çocuk istediği ve Efe Duru’ya da bu konuda bir mesaj verdiği iddia edildi.

Reklam tanıtımlarında özellikle saçları ön plana çıkarılan sanatçı, kişisel bakımına çok önem verdiğini söylerken, bu durumun aynı zamanda mesleğinin de bir gereği olduğunu vurguladı. Güzelliği ile her zaman ilgi odağı olmayı başaran oyuncunun, reklam filmi önümüzdeki dönemlere televizyon ve diğer reklam mecralarında yayınlanmaya başlayacak. Bugüne kadar pek çok farklı reklam filminde yer alan sanatçının reklam anlaşması ile ilgili detaylar paylaşılmadı.

Gökçe Bahadır Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler