Ana SayfaÜnlülerÜnlü Aktör Hugh Jackman Uyardı

İlgili Postlar

Ünlü Aktör Hugh Jackman Uyardı

2013 yılında rahatsızlanan aktör, deri kanseri olduğunu açıkladı. Ünlü aktör o yıllardan bu yana tam 5 kez ameliyat masasına yattığını söylerken, bu durum hayranlarını oldukça üzdü. Jackman, burnundaki kanserli hücrenin yapılan operasyonla alınınca sağlığına kavuştuğunu söyleyerek sevindirdiği gibi herkesi de konuyla ilgili uyardı.

Hayranlarını Uyardı

Deri kanseriyle mücadele eden aktör, kanserli hücrenin alınmasının ardından burnundaki bandajla kendi sosyal medya hesabından bir resmini hayranlarıyla paylaştı. Fotoğrafında gayet iyi olduğu görülen Hugh Jackman, hayranlarına bir de uyarı yaptı.

Ünlü isim kendini örnek göstererek “Eğer güneş kremi kullanmazsanız başına geleceklerin örneğidir” dedi ve mutlaka güneş kremi kullanılması gerektiğini önerdi. 48 yaşındaki aktör 2017’de çıkacak olan yeni Wolvorine filmi, onun son XMen filmi olacak.

Kısaca Hugh Michael Jackman

Hugh Michael Jackman, 12 Ekim 1968 Avustralya kökenli oyuncu dansçı şarkıcı ve yapımcıdır. Jackman dünya çapındaki şöhretini süper kahramanları ve tarihsel kişilikleri oynadı büyük yapımlarla elde etti. Canlandırdığı X Men filmlerinin dışında başrol oynadığı en önemli yapımlar; Prestij, Avustralya, Çelik Yumruklar, Sefiller gibi ünlü filmlerdir. Sefiller filmindeki gösterdiği güçlü oyunculuğuyla 2013’de En İyi Aktör dalında ilk Akademi Ödülünü adaylığı ve müzikal komedi dalında En İyi Aktör seçilerek (Altın Küre) ödülünü kazanmıştır.

Oyuncu, Dansçı, Şarkıcı

Çok renkli kişiliği yeteneği olan aktör şarkıcı, dansçı, sahne müzikal oyuncusudur. Ayrıca Tony Ödülü de kazanmıştır. Çok sayıda ödül kazanan aktör, 3 kez Tony Ödüllerinde sunuculuk yapıp gösterdiği üstün yeteneğiyle Emmy ödülünü de almıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler