Ana SayfaÜnlülerTereza Maxova Türkiye'yi Çok Sevdi

İlgili Postlar

Tereza Maxova Türkiye’yi Çok Sevdi

Hayatını Burak Öymen ile birleştirme kararı olan ünlü model Tereza Maxova, Didim’de yapılan düğün ile ikinci kez evet dedi.

Türk gelenek ve göreneklerine göre yapılan köy düğününe Eva Hergizova ve Karolina Kurkova gibi ünlü mankenler de katıldı. Türk iş adamı Burak Öymen’le evlenen Çek model sık sık Türkiye’ye gelerek tatilini geçiriyordu. Ülkemize çabuk alışan ve sevdiğini söyleyen model, tam bir Türk olduğunu da açıkladı.

Deve Güreşi İzledi

Tatilini Ege’de geçiren çift, Muğla Milas’ta geleneksel olarak yapılan deve güreşlerini izledi. Köy halkına da çok yakınlık gösteren model, köy kadınlarının el işi sergilerini gezdi ve el emeği şallarını takarak yakınlığını gösterdi. Deve güreşleri şenliğinde bir yandan da Türk lezzetleri tatmayı ihmal etmeyen model, Türk mutfağını çok lezzetli bulduğunu ifade etti. Buradan Bodrum’a geçen Çek model, kentte küçük bir gezinti yaptı. Türkiye’de bulunduğu süre boyunca magazinin yakından takip ettiği isimlerden birisi olan Maxova, özellikle bundan sonraki süreçte Türkiye’de daha fazla vakit geçirecek. Farklı projelerde yer alması beklenen model, bu açıdan daha fazla gündeme gelebilir.

Esnafın Gönlünü Kazandı

Tereza Maxova, gezintisi esnasında bol bol alışveriş yaparken esnafa da yakınlık göstererek sohbet etti. Çek modelin bu yakınlığı esnaf tarafından çok güzel karşılanırken, “Gönlü de yüzü gibi çok güzel” dedirtti. Türk gelini Çek model tüm bu yaşananları ayrıca Instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Türkiye’de kısa süreden beri bulunmasına karşın yabancılık çekmeyen Maxova, şu an için her şeyin yolunda olduğunu söylerken ikinci evliliğinde uzun bir birliktelik için oldukça umutlu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler