Ana SayfaÜnlülerEmel Sayın Sevgililer Gününde Aşka Geldi

İlgili Postlar

Emel Sayın Sevgililer Gününde Aşka Geldi

Yılların eskitemediği Türk sanat müziğinin ünlü ses sanatçısı Emel Sayın, sevgililer gününde sahne aldı.

Girne Rocks Hotel’de sahneye çıkan sanatçı, izleyenlere oldukça hoş bir zaman geçirtti. Sevgililer günü için söylediği birbirinden güzel şarkılarını art arda sıralayarak hoş bir nostalji yapan Sayın sahnede adeta yıllara meydan okudu.

Ünlü Komedyenden Dizideki Eşine Sürpriz

Emel Sayın’ın sahne aldığı otelde onu dinleyenler arasında özel bir isim vardı. Özellikle geçtiğimiz yıllarda Aşkım Aşkım adlı dizi ile Emel Sayın ile evli bir çift olarak ekranlara gelen Mehmet Ali Erbil, Emel Sayın’ın eşsiz konserinde yer alarak, sanatçıya destek verdi.

Emel Sayın’ın şarkı söylediği sırada Mehmet Ali Erbil, Sayın’a sürpriz yaparak sahneye çıktı. Birlikte şarkı söyleyip dans eden ikili birbirlerine dizide olduğu gibi Aşkım Aşkım diye hitap etti. Sevgililer gününde ayrı bir renk katan ikili seyircisinden bol bol alkış aldı.  Sevgililer Günü’ne özel olarak şarkılarını seçen ve oldukça beğenilen bir repertuar ile sahnede yer alan Emel Sayın, yine dinleyenlerine hoş bir gün yaşattı.

Yeni İmajı Dikkat Çekiyor!

Özellikle geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan konuları arasında Emel Sayın’ın yeni imajı yer alırken, Girne’deki konserinde de yine imajıyla da konuşuldu. Özellikle Emel Sayın’ın bu halini gören dinleyenler oldukça şaşırırken, yeni imaj da oldukça beğenildi. Yılların eskitemediği ses sanatçısı, yıllara yenilmeyip, değiştiğini de göstermeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler