Ana SayfaÜnlülerBerna Koraltürk Hayallerini Gerçekleştirecek

İlgili Postlar

Berna Koraltürk Hayallerini Gerçekleştirecek

Oyunculuğu ile son dönemlerin en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Berna Koraltürk yaptığı röportaj ile birlikte hakkında merak edilenleri açıkladı.

Ailesine Ve Nişanlısına Çok Düşkün

Özellikle ailesi ve nişanlısı ile vakit geçirmekten çok mutlu olduğunu söyleyen Berna Koraltürk, onların yanında mutlu olduğunu ve sürekli birlikte olmaya çalıştığını söyledi. Oyunculuk ile ilgili sorulan sorulara yanıt veren ünlü oyuncu, oyunculuğun küçük yaşlardan itibaren en büyük hayali olduğunu ve şarkı, dans ve sinema ile birlikte büyüdüğünü söyledi. Son dönemlerde dizi projeleri ile ilgili çok önemli tekliflerin geldiği Koraltürk’ün önümüzdeki sezonlarda daha farklı projelerde yer alması bekleniyor.

İnandığı Gibi Yaşıyor!

Oyuncular içerisindeki kendisini farklı kılan özellikler ile ilgili sorulan soruya da yanıt veren Koraltürk, özellikle sadece inandığı ve hissettiği işleri yaptığını ve tüm projelerde hissettiği gibi olmayı tercih ettiğini söyledi. Koraltürk yaptığı açıklamaları ile birlikte doğallığı ve samimiyeti ön plana çıkardığını söylerken özellikle ekranda tanımaya başladıktan sonra hayatında yavaş yavaş değişikliklerin de yaşamaya başladığını belirtti.

Özellikle insanların kendisini fark ettiğini ve sevgilerini gösterdiğini söyleyen Berna Koraltürk, bu duygunun da kendisine çok memnun memnun ettiğini itiraf etti.

Resmi Seviyor

Oyunculuk dışındaki zamanını nasıl geçirdiği konusundaki soruya da yanıtlayan oyuncu özellikle resim yapmayı çok sevdiğini ve boş zamanlarında sık sık resim yaparak vakit geçirdiğini ifade etti. Mutlu bir evlilik ve yuva için sevgi, saygı olması gerektiğini söyleyen Koraltürk, yaptığı bu röportaj ile birlikte hayatına dair bilinmeyenlerin de öğrenilmesini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler