Ana SayfaÜnlülerHande Subaşı'nın Hayali Gerçek Oluyor!

İlgili Postlar

Hande Subaşı’nın Hayali Gerçek Oluyor!

Uzun zamandan beri şarkı söyleme hayali olduğunu söyleyen Hande Subaşı, bu hayalini Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde gerçekleştirecek.

Yapılan son açıklamalarda Adana’da gerçekleştirilecek olan özel bir etkinlikte Hande Subaşı’nın Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde sahneye çıkacağı belirtildi. Şarkı söylemeyi sevdiğini söyleyen oyuncu, özellikle özel gecede tüm dikkatlerin üzerinde olmasını sağlayacak. Şef Erol Erdinç yönetiminde sahne alacak Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Hande Subaşı’nın bir gecede olsa şarkı söyleme hayalini gerçekleştirmesin, sağlayacak.

Adana’da Sahne Alacak

Yapılan açıklamalarda Adana’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte pek çok farklı ünlü isme de yer alacağı belirtilirken konserde çalacak tüm eserler Emir Ersoy tarafından düzenlendi. Hande Subaşı ile birlikte sahneye çıkacak önemli isimler ise Project’in Kübalı yorumcusu Aleixi Contreras ve yaşayan efsane kalipso kralı olarak bilinen Metin Ersoy olacak.

Performansı Nasıl Olacak?

Gerek oyunculuğu gerekse de mankenliği ile oldukça beğeni toplayan Hande Subaşı, yapılan son açıklamalar ile birlikte sevenleri için de büyük bir müjdeyi paylaşmış oldu. Sahnede nasıl bir performans sergileyeceği merak edilen Hande Subaşı’nın hangi şarkıyı söyleyeceği de oldukça dikkat çekiyor.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiler paylaşılmadığından dolayı 17 Şubat 2017 Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle başlayacak konserle tüm soru işaretleriyle giderilecek.  Subaşı’nın nasıl bir performans sergileyeceği ve şarkı söyleme konusunda ne kadar başarılı olacağı da yine yarın akşam yapılacak etkinlikle görülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler