Ana SayfaÜnlülerİlker Kaleli'den Mesaj: Bitiyoruz Albayım!

İlgili Postlar

İlker Kaleli’den Mesaj: Bitiyoruz Albayım!

İlker Kaleli, Poyraz Karayel ile ekranın en çok sevilen ve izlenen karakterlerinden birisi olmayı başardı. Dizinin final kararı alması ile birlikte paylaştığı fotoğraf oldukça dikkat çeken Kaleli, bitiyoruz albayım dedi.

Geçtiğimiz günlerde Poyraz Karayel için yapılan açıklamalarda son üç bölüme girildiği ve 3 bölüm sonrasında dizinin final yapacağı belirtildi. Bu durum özellikle diziyi takip eden kişiler için büyük bir üzüntü yaratırken, İlker Kaleli Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte dizisinin final yapacağına dair önemli bir vurgu yaptı.

Bitiyoruz Albayım!

Kaleli, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda son 3 notunu düşerken paylaştığı fotoğrafta “Bitiyoruz Albayım” yazısını gösterdi. İlker Kaleli tarafından yapılan bu paylaşım kısa süre içerisinde binler beğeni ve paylaşım alırken, dizinin bitmesi Türkiye’de çok sevilen ve gündeme dair farklı mesajlar içeren bir dizinin yayından kaldırılmasına neden olacak. Başrollerinde İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu gibi çok önemli isimlerin bulunduğu Poyraz Karayel’in sona ermesi dizi sevenler için de büyük bir eksiklik olacak.

Bir polis olarak göreve başlayan fakat daha sonrasında yaşanan olaylar ile birlikte çok farklı bir hayatı yaşamak zorunda kalan Poyraz, kısa süre içerisinde ekranların en çok sevdiği karakterlerden birisi haline gelmişti. Yayınlandığı ilk sezonun ardından büyük bir beklenti yaratan Poyraz Karayel, bugüne kadarki yayın hayatında izleyicilerin beklentilerini karşılamayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler