Ana SayfaDizilerSurvivor'da acil durum! En iddialı yarışmacılardan biri adaya veda etti!

İlgili Postlar

Survivor’da acil durum! En iddialı yarışmacılardan biri adaya veda etti!

Televizyon ekranlarının en iddialı yarışma programlarından Survivor 2017’de bir son dakika gelişmesi yaşandı. Acun Ilıcalı’nın acil durum ada konseyini toplaması ile birlikte yarışmanın en iddialı isimlerinden biri adaya veda etti. İşte detaylar…

TV 8 ekranlarında yayınlanan rekortmen yarışma programında çok önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. Yayınlanan 20. bölüm fragmanında yeni bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları yemek ödülü için kıyasıya mücadele ederken sürpriz bir gelişme yaşanıyor.

Ünlüler ve gönüllüler kıyasıya mücadele ediyor

Heyecanla beklenen 20. bölüm Survivor 2017 fragmanında kıyasıya mücadele eden ünlüler ve gönüllüler takımı yemek ödülü için kum parkurda basket atmaya çalışıyorlar. Kıran kırana geçen ödül oyununun kazananı merak ediliyor.

Yiğit’in adadan gidişi Gökhan’ı duygulandırdı

Survivor’ın elenen yarışmacısı Yiğit hakkında konuşan Gökhan, duygu dolu anlar yaşadı. Gökhan, adadaki en yakın arkadaşının gitmesi ile birlikte büyük üzüntü yaşadı.

Acil durum ada konseyi

Survivor 2017’de bir son dakika gelişmesi yaşandı. Acun Ilıcalı, ünlüler ve gönüllüler takımlarını acil durum ada konseyi toplantısına çağırdı. Çok önemli bir durum olduğunu söyleyen Ilıcalı, kötü bir haber verdi. Ilıcalı, “Şu anda yarışmada bir yarışmacımız eksik. Kuzey  Kıbrıs’taki büyük finalin önemli adaylarından biriydi. Ve o artık Survivor’da olamayacak!” diye konuştu.

Adaya kim veda ediyor?

Acun Ilıcalı’nın bu açıklaması akla iki isim getirdi. Bu isimlerden biri bir sakatlık yaşayan Serhat, diğeri ise tartışmalı hareketlerinden ötürü çok kez uyarı alan Eser West.

Şimdi nefesler tutuldu ve tüm gözler Survivor 2017’nin 20. bölümüne çevrildi. Son derece çekişmeli geçmesi beklenen yemek ödülü oyununu ünlüler mi yoksa gönüllüler mi kazanacak? Heyecanın doruklarda olacağı, kıyasıya rekabetin eksik olmadığı yarışma programı Survivor 2017’nin 20. bölümü, bu akşam saat 20’de TV 8 ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler