Ana SayfaDizilerİzdivaç Programları Yakın Takibe Alınıor

İlgili Postlar

İzdivaç Programları Yakın Takibe Alınıor

Son günlerin hedefindeki programlar izdivaç programları olurken, konu ile ilgili Kamu Denetçiliği Kurumu’na yoğun bir başvurunun olduğu belirtildi.

Vatandaşlar tarafından yapılan bu başvurular, devlet kurumlarının harekete geçmesini sağlarken özellikle 2012 yılından itibaren kuruma gelen tüm eleştirilerin ve şikayetlerin yakından incelendiği ve değerlendirildiği ifade edildi. Özellikle programlarda yaşanan kavgalar için yoğun bir şikayetin yapıldığı belirtilirken, tüm kavgaların canlı bir şekilde ekranlara getirilmesi, reklama gidilmemesi ve herhangi bir şekilde sansür uygulanmaması tepki çekti. Bu hareketlerin reyting almak amaçlı olduğu ve kavgalar üzerinden daha fazla izleyiciye ulaşılmasının hedeflendiğin yönünde eleştiriler ve şikayetler de gelirken başvuruların yüzde 45.2 oranında arttığı ifade edildi.

İzdivaç Programları İçin Denetimler Artacak

Konu ile ilgili Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç tarafından yapılan açıklamalarda şikayetler sonucunda daha yakından takibin başlatılacağı ve kavgalar için artık farklı yaptırımların uygulanabileceğini söyledi. Yapılan bu açıklamalar ile birlikte evlilik programlarının sürdürülmesi çok daha zorlu bir hale gelirken, özellikle kamuoyu baskısı nedeniyle pek çok kanalın evlilik programları için geri adım atması bekleniyor.

Önceki dönemlerde evlilik programları yüksek izlenme oranlarına ulaşsa da son yıllarda yaşanan olumsuz gelişmeler ve sadece reyting uğruna yapılan anlaşmalar, evlilik programlarına büyük bir gölge düşürdü. Geçtiğimiz günlerde haberlerde yer alan iddialar için Esra Erol açıklama yapmış ve artık bu iddialardan dolayı çok yorulduğunu söylemişti. Bu açıdan evlilik programları için yolun sonunun göründüğünü söylemek de mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler