Ana SayfaDizilerCesur Ve Güzel 14. Bölümü Fragmanıyla Geldi!

İlgili Postlar

Cesur Ve Güzel 14. Bölümü Fragmanıyla Geldi!

Perşembe ekranlarında yayınlanan Cesur Ve Güzel yeni bölüm fragmanı heyecan yarattı.

Cesur Ve Güzel 14. bölümü için yayınlanan yeni fragmanda özellikle Cesur ile Sühan arasında yaşanan yakınlaşma, aşk kokularının yükselmesine sağlarken, yeni bölümde yaşanacaklar şimdiden merak edilmeye başlandı.

Cesur Ve Güzel 14. Bölümü Nasıl Geçecek?

Yayınlanan yeni fragmanda ilk olarak Sühan için yapılan sürpriz doğum günü görülürken daha sonrasında Korludağ için yaşanan flaş gelişmeler gösterildi. Özellikle Sühan ile Cesur arasındaki doğum günü vasıtasıyla yeniden buzları erimesi, ikili arasındaki duyguların daha fazla ön plana çıkmasını sağlıyor. Sühan ve Cesur arasındaki yakınlaşma, dizideki dengeleri yine değiştiriyor.

Dizinin diğer önemli noktalarından bir tanesi ise özellikle 13 bölümün bitiş sahnesinde yaşanan kaza. Yaşanan kazada cezaevinden nakil olan bir suçlunun kaçırılmaya çalışıldığı tespit edilirken, tüm bu suçlar Tahsin Korludağ’ı işaret ediyor. Kasabalının da tepkisi giderek artarken, tüm bu yaşananlar Tahsin Korludağ için zorlu günlerinin yaşanacağını gösteriyor.

Cesur Ve Güzel 14. bölümü için yayınlanan fragman ile birlikte bu akşamki bölümde olayların giderek karışacağı da görülürken, izleyenler şimdiden büyük bir merak ile yeni bölümün yayınlanmasını bekliyor.

Cesur Ve Güzel’e Kim Katılıyor?

Cesur Ve Güzel 14. bölüm fragmanı ile konuşulsa da gelen yeni bilgilerde diziye yeni bir ismin katılacağı öğrenildi. Serdar Özer için paylaşılan bu bilgilerde önümüzdeki günlerden itibaren yeni bölümlerde Serdar Özer’in de yer alacağı belirtildi. Ünlü oyuncunun hangi karakteri oynayacağını de paylaşıldı. Yeni fragmanda da görüleceği gibi oyuncu Korludağ’a yeni atanan savcı rolünü oynayacak. Sert tavrı ile özellikle Tahsin Korludağ karşı savcı ciddi bir tehdit oluşturacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler