Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Fulin, Aleyna Tilki'ye ateş püskürdü!

İlgili Postlar

Şarkıcı Fulin, Aleyna Tilki’ye ateş püskürdü!

Şarkıcı Fulin, Aleyna Tilki’nin sosyal medya hesabının hacklenmesi ile ilgili söylediği “Instagram hesabımı kapattıran şizofren insanı biliyorum.” sözleri karşısına öfkeden deliye döndü. Fulin, Tilk’nin bu sözlerine yanıt vererek “Bu kızdan bıktım, peşimi bıraksın.” dedi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı hacklenerek kapatılan 16 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter hesabından Instagram’ını hackleyen kişilere “Instagram hesabımı kapattıran şizofren insanı ben biliyorum! Yüzlerce fake hesabı olan kafayı sıyırmış aptal! İnşaallah hesabımı geri alabilirim. Yoksa bu hareketi başlatan kişiyle aramızda hiç iyi şeyler olmayacak. Çok yanlış kişiye yaptınız bunu! Karakterime salladınız, şahsıma aileme küfrettiniz. Saygısızlık yaptınız. Sıra bunda mı! Başka ne kaldı geriye! Vur kafasına al ekmeğini? Asla harcatmayacağım emeklerimi!” sözleri ile sert çıkmıştı.

Aleyna Tilki’nin sosyal medya hesabının hacklenmesi ile ilgili kendisini suçladığını iddia eden ünlü şarkıcı Fulin, Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar isimli magazin programına telefon bağlantısı ile katılarak yanıt verdi. Fulin, “Aleyna yakınlarına ‘Hesabımı Fulin kapattı’ diyormuş. Bu kızdan bıktım, peşimi bıraksın.” dedi.

Ayrıca, sosyal medya hesabı üzerinden de isim kullanmadan bir gönderme yapan şarkıcı Fulin, “Bir insanın kalbi ancak bu kadar kötü olur. Allah’a havale ettim ben, iblis! Kıskanç obsesif. Düş yakamdan.” diye yazdı.

Trump AVM içerisinde bulunan Fiyort Live’de önceki akşam sahne alan Fulin, “Emrah Karaduman benim eski sevgilimdi. Aleyna Tilki onu elimden aldı” sözleri hatırlatıldığında “Ben onlar hakkımda yorum yapmak istemiyorum. Her şeyi açıkladım daha önce. Herkes Allah’ından bulsun.” diye yanıt verdi.

Daha önceden de Renkli Sayfalar’a konuk olarak katılan Fulin, Aleyna Tilki hakkında bomba gibi açıklamalar yapmıştı…

“Gözlerimle onları gördüm. O zaman 14 yaşındaydı. Beni gördüklerinde birbirlerine daha da kenetlendiler. El ele görüntülendiler. Ben bu yüzden evimi değiştirdim. Bir insanı çok taciz ederseniz o insan patlar. Ben ikisini gördükten sonra evimi değiştirdim. Bebek’ten taşındım. İkisini görmek istemedim.

Tam şarkı ile çıkış yapacağım Aleyna Tilki’nin Instagram’dan hikayelerimi izlediği gördüm. Bu kadar dolunca menajerime bana ileride soran olursa bu konu ile ilgili birkaç şey söyleyebilirim dedim. 2 senedir polemikle gündeme gelmedim ama bir insanı hem aldatıp hem de o kızı gözüme sokarsan olmaz. Ben bile o kızın başarısını tebrik ediyorum. Ama benden ne istiyorlar.

Ben burada promosyon için bir şey yapmıyorum. Bana Aleyna Tilki’den tehdit mesajları geldi. Bir müzik kanalında bana aldatılıp aldatılmadığım soruldu. Ben de evet dedim. Demez olaydım bu kadar büyüdü olay. Aldatıldım dedikten sonra Aleyna Tilki bana tehdit eden bir mesaj yolladı resmi hesabından. Kibar dilli yazıyor ama şöyle diyor. Eğer konuşmaya devam edersen karşılıklı bu devam eder ve kötü ithamlar olur sus. Elimizde bir video var. Şantaj yaptı bana.

Hep tek başıma bir şeyleri yapmaya çalıştım. Benim çalışacağım menajerlere Fulin ile çalışırsanız sizinle aramız bozulur demişler. Bir insanın ekmeği ile oynamak kötü bir şey. Ben bugüne kadar tek başımaydım. Geçen sene ile ilgili bazı şeyler duydum ben. Bazı mekanları arayıp burda çıkarsa biz burada çıkmayız, bu mekanda çıkmasını istemiyoruz denmiş.”

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler