Ana SayfaKültür ve SanatMüzikModel Grubu'ndan Fatma Turgut: "Onlar benim yoldaşımdı"

İlgili Postlar

Model Grubu’ndan Fatma Turgut: “Onlar benim yoldaşımdı”

Solisti olduğu Model grubunun dağılması ile ilgili konuşan Fatma Turgut, ekibin üyeleri ile arasında kırgınlık olmadığını ifade etti. Fatma Turgut, “Elbette üzgünüm. Onlar benim yoldaşlarımdı.” diye konuştu. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz aylar grubun dağıldığını sosyal medya üzerinden açıklayan Model’in solisti Fatma Turgut, grubun dağılması ile ilgili konuştu. Grubun dağılması ile birlikte solo kariyerine başlayan solist Fatma Turgut, ekip üyeleri ile aralarında kırgınlık olmadığını belirterek “Model’den iki arkadaşım Amerika’da yaşamaya karar verdi. Ben de onlar olmadığı için solo kariyerime başladım. Aynı saat diliminde bile yaşamıyorken bir grubu devam ettirmek çok zordu. Ama elbette üzgünüm. Onlar benim yoldaşlarımdı.” dedi.

Fatma Turgut, 2016 yılının Eylül ayından itibaren geleceği belirlenmeye çalışılan ekip arkadaşlarına sosyal medya hesabı üzerinden Özdemir Asaf’ın sözlerinden alıntı yaparak “Bekle deyip gittiler, ben bekledim, onlar gelmedi. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. Model bitti arkadaşlar.”sözleri ile gönderme yapmış ve Model grubunun dağıldığını duyurmuştu. Ardından grubun diğer üyelerinin grubun resmi Twitter hesabından “Model dağılmadı sadece Fatma Turgut ayrıldı ne yapacağımızı bilmiyoruz bakıcaz.” diye bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamalar Model hayranlarının kafalarını iyice karıştırmıştı ve grubun solistinin artık grupta olmayacağı haberi herkesi üzmüştü.

Solo kariyerine tek başına devam eden Fatma Turgut, grup üyeleri ile aralarında kırgınlık olmadığını belirterek “Elbette üzgünüm. Onlar benim yoldaşlarımdı.” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler