Ana SayfaDedikoduSurvivor Atakan da oyuncu oluyor! Yeni dizide başrol oynayacak...

İlgili Postlar

Survivor Atakan da oyuncu oluyor! Yeni dizide başrol oynayacak…

Survivor şampiyonu Avatar Atakan dizi oyuncuları kervanına katılıyor. Ekranlara transfer olmaya karar veren Çağan Atakan Arslan, yeni başlayacak olan dizide Tolga Sarıtaş ile birlikte başrol oynayacak. Detaylar haberimizde…

Son günlerde sık sık yeni dizi haberlerinin gelmesiyle birlikte yeni oyuncu haberleri de artar oldu. Bunlara son olarak Avatar Atakan olarak tanıdığımız Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan da dahil oldu. Avatar Atakan, bazı Survivor yarışmacıları gibi oyuncu olmaya karar verdi.

Milliyet’ten Ali Eyüboğlu’nun haberine göre; geçen yılın Survivor şampiyonu Çağan Atakan Arslan Star Tv’de yayınlanması planlanan, terör örgütüne karşı savaşacak Özel Tim’in askerlerinden birini canlandıracak. Avatar Atakan, dizide Güneşin Kızları dizisinde göz alıcı oyunculuk performansı sergileyen başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşacak.

Yeni dizi, TİMS’in kurucusu Timur Savcı’yla Bi Yapım’ın kurucusu Burak Sağyaşar’ın ortaklığı ile hayata geçecek. Dizinin bir diğer özelliği de Tims&B Productions’ın ilk dizisi olma özelliğine sahip olması. Dizinin yönetmenliğini Yağız Akaydın, senaristliğini ise Ethem Özışık üstleniyor. Kadro çalışmaları devam eden dizi merakla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler