Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki, konserine gelen bir hayranını kovdu!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki, konserine gelen bir hayranını kovdu!

Sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, bu defa da konserine gelen bir hayranını kovması ile gündemde. Genç şarkıcı, Yalova konserinde sorduğu soruya “hayır” yanıtını veren bir hayranına çıkış kapısını göstererek kovdu. İşte detaylar…

Aleyna Tilki hayranını kovdu

Geçen yıldan bu yana sık sık magazin gündemine gelen 17 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Yalova’da hayranları ile bir araya geldi. Aleyna Tlki’yi dinlemeye kalabalık hayran kitlesi geldi.

Her şey güzel gidiyordu

Kendisini dinlemeye gelen konukları için en sevilen şarkılarını seslendiren Aleyna Tilki, bir ara konukları ile sohbet ederken “Beraber şarkı söylemeye devam edelim mi?” dedi.

“Hayır” dedi kovuldu!

Genç şarkıcının bu sorusuna kalabalığın arasındaki bir hayranı “hayır” diye espirili bir dille yanıt verince olanlar oldu. Aleyna Tilki, bu cevabı veren hayranına dönüp eli ile çıkış kapısını işaret edip “Ne demek hayır. Dinlemeyeceksen buyur.” dedi. Hayranını açıkça konserden kovan Aleyna Tilki, bu davranışı ile herkese şaşkınlık yaşattı. Kısa süreli gerginliğin ardından genç şarkıcı Aleyna Tilki konserine kaldığı yerden devam etti.

Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler oldu

17 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz yıl Emrah Karaduman ile birlikte seslendirdiği ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısı ile bir anda popüler oldu. Kısa sürede dinlenme rekorları kıran Tilki, o dönem küçük yaşta alkollü mekanlarda sahne alması nedeniyle çok eleştirilmişti.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler