Ana SayfaÜnlülerSelda Bağcan, Aleyna Tilki'nin düet teklifini kabul etti!

İlgili Postlar

Selda Bağcan, Aleyna Tilki’nin düet teklifini kabul etti!

Aleyna Tilki’nin düet çağrısına Selda Bağcan’dan yanıt geldi. Kendisi ile ‘Gesi Bağları’ isimli türküde düet yapmak istediğini ifade eden Aleyna Tilki’nin çağrısına yanıtsız kalmayan ünlü sanatçı Selda Bağcan, “Ona ‘Hayır’ diyemem. Ben de onu çok seviyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’ye Selda Bağcan’dan yeşil ışık

Geçtiğimiz yıl 18 yaşından küçük olduğu halde alkollü mekanlarda sahne alması ile aylarca eleştiri oklarının hedefi olan ve gündemden düşmeyen 17 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki’ye müjdeli haber! Selda Bağcan, kendisi ile ‘Gesi Bağları’ isimli türküde düet yapmak istediğini belirten Aleyna Tilki’ye yanıt verdi. Bağcan, “Ona ‘Hayır’ diyemem. Ben de onu çok seviyorum.” dedi.

Selda Bağcan Aleyna Tilki ile düet yapacak

Aleyna Tilki’yi beğenerek takip ettiğini ifade eden usta sanatçı Selda Bağcan, “Ona ‘Hayır’ diyemem. Ben de onu çok seviyorum. Tam bir lolita. Aleyna’ya yaşından dolayı yüklenip çok ayıp ettiler. Oysa aklı başında bir genç kız. Bir gece beni rüyasında görmüş. Kalkmış, ağlamış… Buna dair bir tweet attı. Aradım, konuştuk. Bana karşı ilgisi çok hoşuma gitti..” diye konuştu.

Çok istediğini söylemişti

Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajında usta sanatçı Selda Bağcan’ın tam bir hayranı olduğunu ve onunla ‘Gesi Bağları’ isimli türküde düet yapmak istediğini ifade etmişti. Selda Bağcan, genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin düet çağrısına olumlu yanıt verdi.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler