Ana SayfaÜnlülerBülent Kayabaş Hayatını Kaybetti

İlgili Postlar

Bülent Kayabaş Hayatını Kaybetti

Yeşilçam’ın en önemli oyuncularından birisi olarak gösterilen Bülent Kayabaş’ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Özellikle Yeşilçam sonrasında Türk televizyonlarının en çok beğenilen yüzlerinden birisi olan ve oyunculuğu ile her zaman örnek gösterilen bir isim olarak görülen Bülent Kayabaş, yaşamını yitirdi. Yapılan açıklamayla bu üzücü gelişme doğrulanırken ünlü oyuncunun sevenleri büyük bir üzüntü yaşadı.

Bülent Kayabaş’ın Rahatsızlığı Neydi?

Ünlü ismin akciğer yetmezliği yaşadığı ve hastanede tedavi altında olduğu ortaya çıktı. Hastanede tedavi altında olmasına rağmen durumu ağırlaşan ve akciğerlerinde sorun yaşayan Bülent Kayabaş’ın yaşadığı bu ani rahatsızlık sonrasında yaşama veda ettiği belirtildi. Ünlü oyuncu için Cuma günü özel bir törenin düzenleneceği belirtilirken, düzenlenecek tören ile ünlü sanatçı son yolculuğuna uğurlanacak.

Bülent Kayabaş son olarak Bir Baba Hindu filmi ile izleyici karşısına çıkmış ve ilerleyen yaşına rağmen çok iyi bir performans sergilemişti. Sevenleriyle Bir Baba Hindi filmi ile son kez bir araya gelen Bülent Kayabaş, yaşamına veda etmesiyle birlikte tüm Türkiye’de büyük bir üzüntü yarattı. Bülent Kayabaş’ın vefat ettiğinin öğrenilmesinin ardından sosyal medyada bugünün gündemi de ünlü ustanın vefat oldu. Yapılan paylaşımların büyük bir bölümünde ünlü oyuncunun yer aldığı filmden sahneler sevenleri tarafından paylaşıldı.  Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi’nde tedavi altına olan oyuncunun, vefat açıklaması hekimler tarafından yapıldı. Yapılan bu açıklama sonrasında Türkiye’nin yoğun gündemi içerisinde Bülent Kayabaş’ın vefatı yer almaya başladı.

Bülent Kayabaş kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler