Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş İşte Benim Stilim’den Neden Ayrıldı?

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim’den Neden Ayrıldı?

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim adlı yarışma programının en önemli isimlerinden birisi olarak görülen Nur Yerlitaş, ayrılığı ile ilgili yeni açıklamalar yaptı.

Özellikle programdan ayrıldıktan sonra hakkında farklı iddiaların çıkması üzerine açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Nur Yerlitaş, bu açıklamalarıyla tüm iddiaların da sona ermesini sağladı.

Sebep Ivana Sert Mi?

Nur Yerlitaş yaptığı açıklamalarda programdan ayrılmasının Ivana Sert ile bir ilgisinin bulunmadığını söyledi. Özellikle programdan ayrıldığının duyurulmasının ardından gündemde çok farklı iddiaların yer aldığını söyleyen Nur Yerlitaş, bu iddiaların geçerli olmadığının özellikle bilinmesini istediğini söyledi.

Programdan ayrılması ile ilgili kararının tamamen kendisiyle ilgili olduğunu söyleyen Nur Yerlitaş, çok yorulduğunu ve dinlenmek istediğini söyledi. Özellikle geçtiğimiz günlerde İşte Benim Stilim programını ziyaret ettiğini ve tüm arkadaşları ile görüşme fırsatı bulduğunu belirten Yerlitaş, sanıldığı gibi Ivana Sert ile arasında herhangi bir problem olmadığını ve onu çok sevdiğini vurguladı.

Nur Yerlitaş yaptığı açıklamada programda bulunan jüri ve yapım ekibiyle hiçbir probleminin olmadığını söylerken, bu açıklamalar aynı zamanda gündemde yer iddiaların da sona ermesini sağladı. Özellikle sağlık sorunlarının kendisi için zorlayıcı olduğunu belirten Yerlitaş, her ne kadar sezon sonuna kadar dişini sıkarak programı bitirmeye çalışsa da başarılı olamadığını ve bu nedenle programdan ayrılma kararı aldığını söyledi.

Nur Yerlitaş’ın yaptığı açıklamalar tüm iddiaların sona ermesine sağladığı gibi olay ile ilgili detayların gün yüzüne çıkmasını sağladı. Yerlitaş’ın önümüzdeki dönemlerde özellikle yoğun temponun olacağı programlarda yer alması beklenmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler