Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş İtiraf : Seda Sayan Arkasını Dönse Rezil Olacaktı

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş İtiraf : Seda Sayan Arkasını Dönse Rezil Olacaktı

Ünlü modacı Nur Yerlitaş İtiraf , Seda Sayan‘ın parası yetmediği için elbisesini tamamlayamadığını söyleyip, “Arkasını dönse rezillik ortaya çıkacaktı” dedi. Star TV’de Hülya Avşar’ın sunduğu ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ programının bu haftaki konuğu Nur Yerlitaş olacak. Ünlü modacı, Hülya Avşar’ın karşısında çok heyecanlı olduğunu Nur Yerlitaş İtiraf  ederken, sanat dünyasının ünlü isimleriyle unutulmaz anılarını anlattı.

“PARASIZLIKTAN TAMAMLAYAMADIM”

Ünlü modacı, “Paramız yetmedi Seda Sayan’a sadece ön tarafı taşlı elbise yapabildik, klip çekiminde Seda’ya ‘arkana dönme’ diye bağırdım durdum. Arkasını dönse rezillik ortaya çıkacaktı” dedi.

“MİLANO’DA MAĞAZA ÖNÜNDE AĞLADIM”

Nur Yerlitaş İtiraf , butik işini yaparken en büyük hayalinin atölye sahibi olmak istediğini söylerken; yıllar önce Milano’da ünlü bir mağazanın vitrininin önünde kıyafetlere bakarak ağladığını itiraf etti.

CEM YILMAZ’DAN OYUNCULUK TEKLİFİ ALMIŞ

Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’dan oyunculuk teklifi aldığını belirten Nurella, “Cem beni affetsin” diyerek, ünlü komedyenin yaz ayında çekeceği ‘Arif V 216’ filminden teklif aldığını açıkladı.

‘BİR HÜLYA AVŞAR SOHBETİ’ 21 NİSAN’DA

Nur Yerlitaş’ın konuk olduğu ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ programı, 21 Nisan Cuma akşamı Star TV ekranlarında olacak.

Nur Yerlitaş Hakkında Bilinmeyenler

11 Aralık 1960 doğumlu; Türk modacı ve tasarımcı Nur Yerlitaş, İstanbul’un Vefa semtinde dünyaya geldi. Benan isminde bir de kız kardeşi olan şimdinin televizyon yıldızı, başarılı jüri üyeliği ile 2000’lerin ortasından itibaren yükselen bir takipçi oranına sahiptir. Yemekteyiz, Bugün Ne Giysem ve Bu Tarz Benim ile tanınan ünlü isim, “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak kendisini tanımlar. 80’lerde Paris‘ten, Milano‘dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak moda dünyasına giriş yapmış. İtalya’nın Milano kentinde ve ağırlık olarak Nişantaşı’nda ikamet ediyor.

Seda Sayan, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Sibel Can ve Petek Dinçöz gibi daha bir çok magazin ve sahne sanatçısının kostümlerini diken Nur Yerlitaş; kendisini “Arızalı” kelimesiyle tarif ediyor. 2011’de çekilen Demet Akalın‘ın ‘Türkan‘ klibinde Türkan Şoray‘a hayat verdi. Şimdiye kadar hiç dünyaevine girmemiş olan Nur Yerlitaş halen bekar olarak hayatına devam ediyor. İki yardımcıya sahip olan ve her sabah yardımcıları tarafından taslarla, keselerle yıkandığı söylenen Nur Yerlitaş İtiraf  sanırız evliliğe ihtiyaç hiç duymamış. 80’lerde “Gülüm Sabah” takma ismiyle eğlence mekanlarında uvertür olarak tsm, arabesk ve Arapça şarkılara hayat verdiği rivayet edilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler