Ana SayfaÜnlülerEbru Destan Lanetli Dövme Yüzünden Boşandım

İlgili Postlar

Ebru Destan Lanetli Dövme Yüzünden Boşandım

Eski manken ve sunucu Ebru Destan Lanetli Dövme  , Mete Okay İnan ile evliliklerinin neden bittiğini açıkladı. Ebru Destan en büyük pişmanlığının ne olduğunu da açıkladı.

Ebru Destan Lanetli Dövme , Mutlu bir birliktelikleri olduğu düşünülen ve bu evlilikten iki oğulları olan Ebru Destan ve Mete Okay İnan’ın boşanma kararı aldıktan sonra Ebru Destan geçtiğimiz gün Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntülendi.   Ebru Destan’ın parmağında bulunan ‘Love’ dövmesi kameraların dikkatlerinden kaçmadı. Parmağında bulunan dövme sorulduğu zaman ise bin ah eden Ebru Destan Lanetli Dövme ;“Ben de dahil olmak üzere bugüne kadar kim dövme yaptırdıysa boşandı. Uğursuz geliyor.” diyerek bu görüşüne örne olarak da birçok ünlü gösterdi.

”YENİ EVLENENLER SAKIN YAPTIRMAYIN”

Ebru Destan lanetli dövme uğursuzluğuna örnek olarak gösterdiği ünlü çiftleri ise şöyle anlattı: “Alyans yerine dövme yaptırmıştım. Bilseniz ne kadar pişmanım. Allah’ın zoruna gitti işte. Bu dövme yüzünden boşanıyorum. Yeni evlenecek çiftler sakın yaptırmasın. Ebru Şallı-Harun boşandı. Demet Şener, İbrahim’e boşanma davası açtı. Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu’nun evliliği bitti. İrem Derici ile Rıza Esendemir de ayrıldı.”

İLİŞKİSİ BİTEN DÖVMELİLER

Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu çifti de parmaklarına isimlerini yazdırmış, ancak evlilikleri uzun sürmemişti. İbrahim Kutluay’a kasım ayında boşanma davası açan Demet Şener, ayağına kendisinin ve eşinin baş harfini dövdürmüştü. Hadise ve Sinan Akçıl da sevgili oldukları dönemde tanışma tarihlerini kollarına dövme yaptıran isimler arasındaydı. İrem Derici-Rıza Esendemir, Tuğba Özerk-Altan Nuh çifti de aynı kaderi yaşayan çiftler arasında yer alıyor.

 

Ebru Destan Kimdir?

24 Eylül 1977 yılında İzmir’de doğan Ebru Destan, bir dönem Türkiye’nin en fazla bilinen ve beğenilen mankenleri arasında yer almaktaydı. Mankenlik kariyerinin yanı sıra oyunculuk ve şarkıcılık anlamında da çalışmalar yapmak isteyen Ebru Destan; bundan dolayı bir taraftan mankenlik kariyerini devam ettirirken diğer bir taraftan da araştırmalarını yapmaya başladı.

Bu araştırmaları yaparken en büyük amaçlarından bir tanesi ise albüm yapmaktı. Hatta 2005 yılında çıkartmış olduğu Sözümü Yemedim isimli albümünün ismini de geçmiş dönemlerde vermiş olduğu ancak bir türlü yerine getiremediği sözünü de gerçekleştirmiş olduğunu her seferinde belirtiyor. Albüm çalışmaları esnasında ise bir taraftan da oyunculuk konusunda ilk önemli sınavını da verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler