Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl İtiraf Etti: 2 Defa İmam Nikahı Yaptım

İlgili Postlar

Sinan Akçıl İtiraf Etti: 2 Defa İmam Nikahı Yaptım

Hızlı aşk yaşantısı ile sürekli gündeme gelen Sinan Akçıl itiraf ederek oldukça şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde özel bir televizyon programına katılan Sinan Akçıl, aşk hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Sinan Akçıl itiraf ederek iki defa birlikte olduğu kadınla imam nikahı kıydırdığını anlattı. Bu sözler kısa süre içerisinde sosyal medyada da yer buldu.

Sinan Akçıl İtiraf Etti, Bombalar Patladı!

Mertçe Sohbetler adlı programa katılan ve programın aynı zamanda ilk konuğu ünlü şarkıcı, hayatında 3 kez evlilik teklifi yaptığını da söyledi. Ebru Şallı ile bir arada birlikte olan ve bu birlikteliği ile Türkiye’de gündem yaratan şarkıcı, Ebru Şallı ile yeniden bir araya gelmelerinin mümkün olmadığını da söyledi. Şu anda Otilia ile birlikte olan ve mutlu bir ilişki sürdürdüğünü dile getiren Sinan Akçıl, hayat arkadaşının Kur’an okumaya başladığını ve aynı zamanda Müslüman olmayı düşündüğünü de açıkladı.

3 Evlilik Teklifi, 2 İmam Nikahı!

Evlilik teklifleri ile ilgili detayların sorulması üzerine açık bir şekilde yanıt veren Sinan Akçıl, 3 evlilik teklifinin de kabul edildiğini, bu teklifler sonrasında resmi nikah olmadan imam nikahı ile ilişkilerine devam ettiklerini söyledi. Ayrıca sanatçının bu 3 birlikteliği de sona ermiş.

Oyuncu Olacak

Yeni projeleri hakkında bilgi de veren Sinan Akçıl, sinema filmi için gelen teklifi kabul ettiğini ve oyuncu olarak sevenlerinin karşısına çıkacağını da müjdeledi.

Sinan Akçıl Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler