Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'nin Programı İptal Edildi

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Programı İptal Edildi

Kanal D’de yeni bir programa başlayan İrem Derici’nin programı kısa sürdü. Konuyla ilgili yapılan son resmi açıklamalara göre program kanal yönetimi tarafından iptal edildi. Televizyonlarda yeni bir kariyer yapması beklenen İrem Derici’nin kariyeri de ilk program ile birlikte kötü başlamış oldu.

Armağan Çağlayan Mı Etkili Oldu?

İrem Derici geçtiğimiz günlerde program çekimleri sırasında rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Bu olay sonrasında Kanal D program danışmanı Armağan Çağlayan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar dikkat çekmişti. “Şöhret, tevazu yoksunları için şişen egolarının patlayacağı güne kadar süren kısa bir yolculuktur”, açıklamasını yapan Armağan Çağlayan’ın bu ayrılıkta etkili olduğu konuşuluyor.

Son Dönemlerde Dikkat Çekmişti

Özel açıklamaları, sosyal medya üzerinden paylaştığı yazılar ile son dönemlerde sık sık gündeme gelen İrem Derici’nin böylesine ayrılık haberi ile gündeme gelmesi, farklı eleştirileri de beraberinde getirdi. Özellikle rahatsızlıktan sonra hastalık gerekçesi ile çekimlere katıldığı söylenen İrem Derici, Bodrum’da konser vermişti. Bu olayların ayrılıkta etkili olduğu tahmin edilirken, ayrılık kararının açıklanmasının hemen ardından İrem Derici tarafından nasıl bir açıklama yapılacağı da merak edilmeye başlandı.

İrem Derici İle Eğlenme Bak isimli program ile Kanal D ekranlarında yarışma sunan şarkıcı, reytinglerden kötü sonuçlar alıyordu. Tüm bu etkenler, programın yayın hayatına devam etme ihtimalini de ortadan kaldırıldı. Sanatçının hastayım diyerek Bodrum’da konser verdiği daha önce Arto tarafından da sosyal medyadan duyurulmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler