Ana SayfaÜnlülerÜmit Kantarcılar'ın Takıntısı Ne?

İlgili Postlar

Ümit Kantarcılar’ın Takıntısı Ne?

Hadi Be’nin yeni konuğu Ümit Kantarcılar oldu. Katıldığı programda hayatı ve projeleriyle ilgili açıklamalar yapan Ümit Kantarcılar, takıntıları ile ilgili açıklamalarıyla oldukça dikkat çekti.

“İnce Ayak Bileklerine Takıntım Var!”

Çok uzun zamandan beri özel bir takıntısı olduğunu programda itiraf eden Ümit Kantarcılar, kadınlarda ayak bileğine çok dikkat ettiğini söyledi. “Ayak bileği ince olan kadının ruhu ince olur” diyerek bu konudaki düşüncelerini dile getiren oyuncu, aynı zamanda yeni tanıdığı bir kadında da ilk olarak ayak bileğine baktığını belirti. İnce bilekli kadınlar için başlangıç itibari ile farklı düşünceler edinen oyuncu, bu durumu anlatarak, samimi bir itirafta bulundu. Ayak bilekleri kadar ayakkabılara da önem veren Ümit Kantarcılar’ın aynı zamanda özel bir ayakkabı koleksiyonu da bulunuyor.

Karşı cinste ayakkabıların kişiliği yansıttığına inanan oyuncu, kendisi için de bu durumun geçerli olduğunu ve bu nedenle de kendi ayakkabılarına da dikkat ettiğini söyledi.

“Futbolcu Olsam Fenerbahçe’de Oynardım”

17 yaşında çok iyi bir futbolcu olma ihtimali olmasına rağmen konservatuarı seçmek durumunda kalan sanatçı, bu durumu “Eğer futbolu bırakmasaydım iyi futbolcu olabilirdim Fenerbahçe’de oynayacak kapasitedeyim” diyerek özetledi. Yaptığı bu açıklamalarıyla aynı zamanda sanata ne kadar önem verdiğini de gösteren Ümit Kantarcılar, şu anda hem iş hem de özel yaşamında çok mutlu bir dönem yaşadığını belirtti. Yaptığı bu açıklamalar ile hayranlarının da ilgisini çeken oyuncu, kızı olmasının kendisini aynı zamanda olgunlaştırdığını da söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler