Ana SayfaÜnlülerİlklerin İsmi Polat Yağcı Hayatını Anlattı

İlgili Postlar

İlklerin İsmi Polat Yağcı Hayatını Anlattı

Polat Yağcı katıldığı bir radyo programında, sektör ve iş dünyası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Samimi açıklamalarıyla programda kısa süre içerisinde dikkat çeken Polat Yağcı, 15 Temmuz sonrasındaki olaylara da değindi.

“Dünyada Bir İlki Gerçekleştirdik!”

Orhan Gencebay ile Bir Ömür adlı bir albüm projesiyle adını duyuran Polat Yağcı, albümün sadece Türkiye’de değil, dünyada bir ilk olduğunu ve bu proje ile birlikte çok önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi. 33 farklı yıldız isimin tek bir albümde ilk defa yer aldığını hatırlatan Polat Yağcı, bu şarkıların her gün binlerce kez dinlendiğini ve çalındığını hatırlattı. Albüm için yapılan lansmanın dahi dikkat çektiğini söyleyen başarılı isim, 3 bin kişilik salonda 4 bin kişinin yer aldığını, etkinlik için bilet bulamayan kişilerin yüksek ücretlerle biletler almaya çalıştığını ifade etti. Albüm satış rekorları kırarak Türkiye’de geniş yer bulurken Polat Yağcı bu durumdan övgüyle bahsetti.

Siyasi isimlerle bir arada olması nedeniyle sürekli eleştiri alan Polat Yağcı, siyaset gibi bir amacının olmadığını söyleyerek gündemdeki eleştirilere de yanıt verdi. Ünlü ismin siyasilerle birlikte olması, farklı yorumlanmış ve Polat Yağcı’nın siyasete gireceği ima edilmişti. Yaptığı açıklama ile bu konuda net bir tavır sergileyen Yağcı, böyle bir niyetinin olmadığını söyledi.

Türkiye’de albüm çalışmalarında en çok tercih edilen isimlerden birisi olan Yağcı, bugüne kadarki süreç içerisinde Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurtoğlu, Volkan Konak ve Mehmet Akbay gibi çok önemli isimlerle birlikte çalıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler