Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı’ nın Gelinlik Modeli Çalıntı Mı?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’ nın Gelinlik Modeli Çalıntı Mı?

Şeyma Subaşı’ nın Gelinlik Modeli Çalıntı Mı?

 

 

Acun Ilıcalı ile dünya evine giren Şeyma Subaşı’ nın nikahta giydiği ve arkadaşları tarafından tasarlanan kıyafet, dünyaca ünlü bir markanın 2016 yılında tanıttığı kıyafetinin kopyası çıktı.

Şeyma Subaşı, 8 yıldır birlikte olduğu Acun Ilıcalı ile Fransa’nın Marsilya kentinde dünya evine girdi. Nikahtan aylar önce gelinlik arayışına çıkan Şeyma Subaşı, nikahta giydiği beyaz kıyafetle dikkatleri üzerine çekti.

KIYAFETİN ORİJİNAL TASARIM OLMADIĞI İDDİA EDİLDİ

Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla nikahta giydiği kıyafetini arkadaşları Eda Franci ve Seda Yenigün’ün tasarladığını söyledi. Ancak kısa süre içerisinde tasrımla ilgili sosyal medyada çeşitli iddialar dolaşmaya başladı. En dikkat çekici iddia ise Şeyman’nın “arkadaşlarım tasarladı” dediği kıyafetin aslında orijinal bir tasarım olmadığıydı

2016 YILINDA TANITILAN KIYAFETİN KOPYASI

Şeymanın nikahı için arkadaşları tarafından tasarlanan kıyafet, 2016 yılı ekim ayında dünyaca ünlü markaların yarıştığı defilede sergilenen, Zimmermann markasının kıyafetiyle neredeyse aynı. Bu benzerlik de “Şeyma’nın gelinliği çalıntı tasarım mı?” sorusunu akıllara getirdi.

Yok Böyle Dans yarışmasının kostümlerini tasarlaması için birine ihtiyaç duyulunca, o dönem moda tasarımı okuyan kardeşi, Şeyma’ yı bu görev için önerdi.

ŞEYMA SUBAŞI 27 YAŞINDA

1990 doğumlu Şeyma Subaşı bu yarışmadan önce Deniz Akkaya ‘nın sunduğu Deniz Akkaya  Top Model’ yarışmasına katılmıştı.

2014’TE ACUN İLE ŞEYMA’NIN KIZI DÜNYAYA GELDİ

Şeyma Subaşı  2014 yılında anne oldu ve kızı Melisa’ yı dünyaya getirdi. Anne kız, Acun Ilıcalı’ yı  Survivor 2016’nın çekildiği Dominik ‘te yalnız bırakmamak için Miami’ ye taşındı ve sık sık Dominic’ e seti ziyarete gitti.

ŞEYMA SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLDU

Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla büyük ilgi gördü. Özellikle Survivor setinden paylaştığı kareler ve Acun Ilıcalı için yapılan doğum günü kutlaması yılın en ilgi çeken magazin haberleri arasındaydı.

ACUN, İLİŞKİSİYLE İLGİLİ NEREDEYSE HİÇ YORUM YAPMADI

Acun Ilıcalı , bu süreçte sessizliği koruyup, Şeyma Subaşı ‘nın İnstagram  fotoğraflarının birkaçına yorum yapmak dışında hiçbir açıklama yapmamıştı.

VE 18 EYLÜL 2017’DE EVLENDİLER

Acun Ilıcalı  kızı Melisa’nın annesi Şeyma Subaşı ile Marsilya daki Türk konsolosluğunda imzayı atarak evlendi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler