Ana SayfaDedikoduBarış Arduç Fit Durumda. Peki Gupse Özay?

İlgili Postlar

Barış Arduç Fit Durumda. Peki Gupse Özay?

Barış Arduç Fit Durumda. Peki Gupse Özay?

Gupse Özay, hem yazıp yönettiği hem de rol alacağı ‘Deliha’ serisinin ikinci bölümü için kilo alırken Barış Arduç ise yeni sezon için spor salonundan çıkmayarak fit vücudunu koruyor. Özay, sürekli yemek yiyerek rolü gereği 21 kilo almaya çalışıyor. Arduç ise ağır kaldırarak kas oranını artırıyor. Âşıklar bu nedenle rol gereği yaşam tarzlarında birbirinden ayrı düştü. Arduç, yeni sezonda Elçin Sangu ile başrol oynadığı ‘Yanımda Kal’ filmiyle vizyonda yer alacak.

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre ‘de emlakçılık yapan bir anne babanın ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan oyuncunun ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç’tur.. İlkokulu Sakarya ve Gölcük’te, ortaokulu Bolu da okuyan Arduç, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul’a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı.

Liseden mezun olduktan sonra Kayseri’de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul’a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile’de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu’nda teatral eğitimine katıldı. Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır.

Son olarak da kiralık aşk dizisinde oynadığı rol ile büyük bir hayran kitlesi oluşturan yakışıklı oyuncu, yeni sezonda da 2 sinema filmi çekeceği konuşuluyor kulislerde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler