Ana SayfaÜnlülerSadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri Verildi

İlgili Postlar

Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri Verildi

Bu yıl 7.’si düzenlenen Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri törenin ardından sahiplerini buldu. En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu ödülü 3 oyuncuya, En İyi Erkek Oyuncu ödülü ise bir isme gitti.

En İyi Kadın En İyi Erkek

Hakan Meriçliler’in sunuculuğunu yaptığı 7. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu ödülleri töreni Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi Yıldız Kenter salonunda gerçekleştirildi. Yapılan törenle En İyi Kadın Oyuncu ödülü Gayri Resmi Hürrem adlı oyundaki rolleriyle İpek Atagün Gezener ve Gülin Ersoy’a verilirken En İyi Erkek Oyuncu ödülü ise Tolstoy Anna adlı oyunda başarılı performans sergileyen Oktay Dal aldı.

Anne Ve Babasına Büyük Minnet

Sinema ve dizi oyuncusu Kerem Alışık da törende bir konuşma yaptı. Oyuncu, yaptığı konuşmada annesi Çolpan İlhan ve babası Sadri Alışık’a minnet duygularını ifade ederek sanatın bir yakınma değil toplumsal meselelere dokunma ihtiyacı, bir moral gücü olduğunu söyledi. Sanatçının yaptığı konuşma esnasında çok duygulandığı ve gözlerinin dolduğu gözlerden kaçmadı.

Annesi Çolpan İlhan hakkında da fedakarlığın sembolü olduğunu anlatan Alışık, babam şöyle derdi “Çolpan’ı alın ben düşerim, evet Çolpan İlhan hakikaten bizim emek, üretim ilişkimizin mimarı ve sanatsal bütün çabalarımızın kahramanıdır.”

Kerem Alışık konuşmasında törene katılanlara teşekkür ve şükranlarını iletti. Sadri Alışık’ın kendi gibi sinema sanatçısı eşi Çolpan İlhan, Sanata Değer Katan Kadınlar Ödülü’nü Gönül Orbe’ye takdim etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler