Ana SayfaÜnlülerGüzel Oyuncu Yasemin Allen Los Angeles Yolcusu

İlgili Postlar

Güzel Oyuncu Yasemin Allen Los Angeles Yolcusu

Dizi ve sinema oyuncusu Yasemin Allen, uzun süredir hayal ettiği yurt dışında oyunculuk eğitimi planını gerçekleştirmek için aldığı kararla Los Angeles’a gideceğini belirtti.

Genç oyuncu Allen, şimdilik yurt dışında ne kadar kalacağının belli olmadığı için süre belirtmedi. 27 yaşında olan oyuncu bu süre zarfında hiç bir proje teklifini kabul etmeyeceğini sözlerine ekledi. ABD’de almak istediği oyunculuk eğitimi için daha önce yorulduğu haberleriyle gündeme gelmişti.

Daha önce yaptığı açıklamada birçok projede yer aldığını çok yorulduğunu ama asla tükenmişlik sendromuna kapılmadığını belirten Allen, sadece dinlenmek amaçlı ve yeni projelerde daha iyi olmak istediğini belirtti.

Yasemin Allen Kimdir?

10 Temmuz 1989 yılında İngiltere’de dünyaya gelen Allen’in annesi Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Suna Yıldızoğlu babası ise Dudley Allen’dir. İlkokulu Türkiye’de okuyan oyuncu orta ve lise eğitimini Avusturalya’da bitirdikten sonra sinema televizyonculuk bölümünü kazandı. 2008’de yapılan yüz güzellik yarışmasında finalist olan Allen aynı yıl içerinde annesiyle Türkiye’ye geri döndü ve Müjdat Gezen Konservatuarı tiyatro bölümünü bitirdi. 2008 ‘de çekilen ve ilk dizisi olan Elif adlı dizide başrol oynayan dizinin en önemli projesi 2013 yılında beyaz perdede yer aldı. Sanatçı 2013 yılında Aşk ve Su adlı sinema filminde başrol oynamıştı.  Genç oyuncu daha sonrasında Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Fatma Haseki Sultan karakterini canlandırdı. Sanatçı 2014 yılında Şeref Meselesi adlı dizide rol almıştı. Sanatçının en son dizi filmi 46 Yok olan adlı dizisi olmuş ve projede Erdal Beşikçioğlu ile yer almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler