Ana SayfaÜnlülerJale Nigar'a Hırsızlık Şoku!

İlgili Postlar

Jale Nigar’a Hırsızlık Şoku!

Türkiye’nin tanınmış ünlü antikacılarından Duran Tantekin’in kızı Jale Nigar Tantekin hırsızlık şoku yaşandı. Hırsızlık olayı karşısında bir hayli sarsılan Jale Nigar Tantekin, yanında çalışan Roman yardımcısı Daniela tarafından kasasından tam 125 bin Euro çalındığını söyledi. Roman yardımcısı borçlarından dolayı çaldığını ifade ederken hırsızlık olayını nasıl gerçekleştirdiğini anlattı. Yardımcının suçunu itiraf etmesi, olayın çözülmesini sağlarken, Jale Nigar Tantekin’in bu olay nedeniyle oldukça üzgün olduğu görüldü.

Borçlarını Ödemek İçin Çalmış

Yardımcı yaptığı açıklamada yanında çalıştığı zamanlar Nigar Tantekin’in Teşfikiye’de bulunan Tantekin Antika isimli iş yerinin kasasının anahtarını aldığını söyledi. Daniela, çantadan gizlice anahtarı alan ve daha sonrasında kasadan 125 bin Euro’yu ile ülkesi Romanya’ya gitti. Daniela çaldığı paranın bir kısmıyla borçlarını ödeyerek, kalan parayla tekrar Türkiye’ye geri döndü. Roman yardımcı Daniela suçunu kendisinin işlediğini itiraf ederken “Şeytana uydum” diyerek kendini savundu.

Ünlü Antikacının 50 Yıllık Birikimi

2012 yılında vefat eden ünlü antikacı Duran Tantekin çok zengin eserlerin sahibi olmasıyla bilinir. Ünlü antikacının bu çok değerli koleksiyonu yaklaşık 50 yıl kadar uzun bir sürede biriktirdiği söylenmiştir. Bu eserlerin bazıları Osmanlı Ressamları ve oryantalistlerin eserlerinden oluşuyor. Çok kıymetli tablolar, değişik objeler ve mobilyalardan oluşan bin 400 eserlik zengin bir koleksiyonu Türkiye’nin en önemli eser gruplarından birisiydi. Eserler geçtiğimiz yıl antikacının ailesi tarafından satışa çıkartılmıştı. Satış sonrasında iyi bir gelir elde edilirken, yaşanan hırsızlık ile birlikte bu paranın büyük bir bölümü kaybedildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler