Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen İle Erhan Çelik Arasına Ece Erken Mi Girdi?

İlgili Postlar

Gülben Ergen İle Erhan Çelik Arasına Ece Erken Mi Girdi?

Gülben Ergen ile Erhan Çelik’in boşanması Türkiye’de büyük bir tartışma başlatırken geçtiğimiz günlerde gündemde yer alan iddialarda Ece Erken’in bu ayrılıkta büyük katkısı olduğu öne sürüldü.

2014 yılında Şirince’de sade bir nikah töreni ile evlenen Erhan Çelik ve Gülben Ergen’in mutluluğu çok uzun sürmedi. Tartışmalı döneme kadar çift hakkında herhangi bir kavga haberi dahi gündeme gelmezken özellikle boşanma sürecinde Gülben Ergen’in farklı bir iş adamı ile aşk yaşadığı iddiaları gündemde oldukça konuşulmuştu. Bu iddialar doğrulanamadığı gibi geçtiğimiz günlerde özellikle Erhan Çelik hakkında oldukça farklı iddialar gündeme getirildi.

Sebep Ece Erken Mi?

Ayrılığa neden olan ismin sanıldığı gibi Gülben Ergen’in yaşadığı aşk olmadığı ve Erhan Çelik ile Ece Erken arasında yakınlaşmanın Gülben Ergen tarafından öğrenilmesinin ardından ilişkiye son verildiği konuşuldu. TRT 1 kanalında haber bültenini sunan Erhan Çelik’in aynı kanalda sabah programı yapan Ece Erken ile daha sık görüşmeye başladığı ve ikili ismin kanalda sık sık bir araya gelerek daha yakınlaştığı iddia edildi.

Gündemde yer alan iddialar Ece Erken tarafından yalanlandı. Ece Erken böyle bir durumun söz konusu olmadığını açık bir şekilde belirtti. Fakat boşanma haberleri gündeme gelmeden önce özellikle Ece Erken’in çocuğu için paylaştığı fotoğrafı Instagram’a koyması oldukça dikkat çekmişti. Fotoğrafta Ece Erken’in çocuğu televizyondan Erhan Çelik’i izlerken görüldü. Bu fotoğraf aşk dedikodularının daha da güçlü bir şekilde gündeme gelmesine neden olmuştu. Şu an gündeme gelen yeni iddialar sonrasında gözler 3 isimden gelecek açıklamalara çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler