Ana SayfaÜnlülerHadise'nin Kıyafeti Yine Olay Oldu!

İlgili Postlar

Hadise’nin Kıyafeti Yine Olay Oldu!

Son dönemlerde O Ses Türkiye’de giydiği kıyafetler ile sık sık gündeme gelen Hadise, tüm bu eleştirilere rağmen iddialı kıyafetler giymekten vazgeçmiyor.

Özellikle kardeşi Derya Açıkgöz’ün tasarımlarını tercih eden Hadise, geçtiğimiz hafta yayınlanan programda transparan bir elbise giymesi ile tüm dikkatlerin üzerine toplanmasına neden olmuştu. Stüdyoda çekimlerinde özellikle ışıkların Hadise’ye yansıması kısa sürede istenmeyen görüntülerin oluşmasına neden olurken bu olayın ardından Hadise’nin yeni haftada da oldukça iddialı bir kıyafet ile programa katılması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dantelli Dekolte Dikkat Çekti!

Siyah, dantelli bir elbise giyen Hadise özellikle göğüs bölümünde tercih ettiği dekolte nedeniyle sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı. O Ses Türkiye’nin yayınlanan yeni bölümlerinde Hadise yeni kıyafeti ile jüri koltuğunda otururken özellikle Hadise’nin iç çamaşırının görünmesi kısa sürede dikkatlerin programda farklı bir yöne kaymasına neden oldu.

Işıklar Açılınca!

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen videoları arasında Hadise’nin gecede yaşadığı talihsiz anlar yer almıştı. Işık oyunlarının çok yapıldığı programda, ışıkların bir anda açılması ile birlikte Hadise’nin elbisesi tüm detaylarını ortaya çıkardı. Yaşanan bu olayın ardından bugüne kadar seçtiği kıyafetler ile çok beğenilmeyen ve eleştirilen Hadise, tekrar eleştirilerin odağına gelirken, buna rağmen Hadise açıklama yapmamayı tercih etti. Üstelik yeni haftada daha cesur ve iddialı bir kıyafetle programa katılan Hadise, bir anlamda eleştirileri dikkate almadığını da gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler