Ana SayfaDedikoduLidnsay Lohan Müslüman oldu!

İlgili Postlar

Lidnsay Lohan Müslüman oldu!

Geçtiğimiz zamanlarda elinde Kur’an-ı Kerim ile görüntülenen, Türkiye’ye geldiği zaman başını örten Amerikalı güzel oyuncu Lidnsay Lohan, dolaylı yoldan Müslüman olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde…

Amerikalı Hristiyan Katolik bir ailenin kızı olan dünyaca ünlü oyuncu, model ve pop şarkıcısı Lindsay Lohan, ilerleyen yaşlarında farklı dini inançlara yöneldi. Lohan, geçen yıl bir trafik suçu nedeni ile 125 saat kamu hizmetinde çalışma cezasına çarptırılmıştı. Cezası kapsamında New York’taki çalıştığı okula giderken objektiflere takılan ünlü oyuncu, elinde Kur’an*ı Kerim’in İngilizce çevirisi ile görüntülenmişti. Lindsay Lohan, o zamanlarda Müslüman olduğu yönündeki haberler ile gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz Ekim ayında Türkiye Gaziantep’e gelen ve Suriyeli aileleri ziyaret eden Lindsay Lohan, başörtüsü takarak objektiflere poz vermişti.

Önce elinde Kur’an-ı Kerim ile görüntülenen, ardından Türkiye’ye geldiğinde başörtüsü takan ABD’li ünlü oyuncu Lindsay Lohan, son olarak Instagram hesabındaki fotoğraflarını sildi ve profil isminin yanına “Alaikum salam” yani Aleykümselam yazdı. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabında yaptığı bu değişiklik tüm insanlığı selama davet eden İslam’ın davetine icabet olarak algılandı ve “Müslüman oldu” iddialarının kuvvetlenmesini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler