Ana SayfaDünyaGine Hükümeti güzellik yarışmasına yasak koydu!

İlgili Postlar

Gine Hükümeti güzellik yarışmasına yasak koydu!

Güzellik Yarışmasına Yasak!Güzellik yarışmasının bikinili olmasının Gine Hükümeti tarafından “ahlaka aykırı” olduğunun savunulması yarışmaya yasak getirdi. Hükümet, yeni kurallar belirlenene kadar yarışmayı yasakladığını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Gine Hükümeti, Cumartesi günü gerçekleşen Miss Gine 2017 yarışmasında bikinili defilenin ülkede tartışmalara neden olmasından dolayı geçici olarak güzellik yarışmalarına yasak getirdi.

Konulan Yasak Sosyal Medyada Yankı Uyandırdı !

Başbakan Mamady  Youla’nın da izlediği yarışmada podyuma çıkan güzellerin bikinilerinin bazı Gineli katılımcılar tarafından çok küçük bulunması, sosyal medyada tartışmaların başlamasına neden oldu. Bazı Gineli vatandaşlar, bikinili defilenin “ahlaka aykırı” olduğunu savundu.

Kültür Bakanlığı tarafından, yarışma için yeni bir “ahlak kuralları” oluşturulana kadar yasağın devam edeceği açıklandı. Bunun yanı sıra Bakan Siaka Barry, kuralların oluşturulması için bir komite oluşturulduğunu, ayrıca hükümetin organizatörlerin sözleşmesini sonlandırdığını da açıkladı.

Cumartesi günü gerçekleşen Miss Gine 2017 yarışmasında bikinili defile olması ülkede büyük yankı uyandırırken, sosyal medyada çokça eleştirilen bu konuda bir Gineli bikinili yarışmanın Gine Kültürü için utanç kaynağı olduğunu söyledi. Şimdi tüm Gineliler güzellik yarışmasının akıbetinin ve yeni kurallarının ne olacağını merakla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler