Ana SayfaDedikoduSeda Sayan Sevgililer Günü sürprizini paylaştı

İlgili Postlar

Seda Sayan Sevgililer Günü sürprizini paylaştı

Seda Sayan Sevgililer Günü sürprizi sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. Erhan Çelik’in kendisi için hazırladığı Sevgililer Günü sürprizini sosyal medya hesabından paylaştı. Son derece romantik bir sürpriz ile karşılaşan Sayan, paylaşımına “Seni seviyorum” notunu da eklemeyi ihmal etmedi. Detaylar haberimizde…

Usta sanatçı Seda Sayan, yoğun bir günün ardından evine geldiğinde kendisini mutluluktan havalara uçuran oldukça romantik bir sürpriz ile karşılaştı.

Erhan Çelik’ten Seda Sayan’a romantik sürpriz

Eve girdiğinde eşi Erhan Çelik’in 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlamak için banyodaki aynaya “seni seviyorum” yazdığını, yatağa gül yaprakları ile kalp yapıp kenarına kendisi ve Seda Sayan’ın isminin baş harflerini yazdığını, güzel yemek ve çiçek hazırladığını gördü.

Mutluluktan havalara uçtu

Seda Sayan, eşi Erhan Çelik’in bu romantik sürprizi ile karşılaşınca adeta mutluluktan havalara uçtu. Sayan, eşinin sürprizini fotoğraflayarak sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. Usta sanatçı, paylaşımına “seni seviyorum” notunu ekleyerek eşi Erhan Çelik’e olan aşkını ilan etti.

İşte Seda Sayan’a eşi Erhan Çelik’in yaptığı o sürpriz ve Sayan’ın paylaşımı

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler