Ana SayfaDedikoduCeceli'nin Arabasıyla Taziye Ziyareti!

İlgili Postlar

Ceceli’nin Arabasıyla Taziye Ziyareti!

Olay Kadın Selin İmer, Mehmet Tuna’nın Ailesine Taziye Ziyaretine Geldi

Mustafa Ceceli’nin sevgilisi Selin İmer önceki gün vefat eden gece kulübü patronu Mehmet Tuna’nın evine ziyarette bulundu. İmer taziye ziyaretine Ceceli’nin arabasıyla gitti.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli uğruna 9 yıllık eşini boşadığı Selin İmer ile aşk yaşamaya başlayınca İmer, yuva yıkan kadın olarak çok fazla eleştirildi. Her türlü eleştiriye maruz kalan İmer ve Ceceli aşklarını yaşamaya devam ederken sessizliklerini bir kaç cümleler dışında bozmama kararı aldılar. Her fırsatta işlerin göründüğü gibi olmadığını vurgulamaya çalışan ikili sevenlerini buna pek fazla inandıramamıştı. Sessiz tavırlarıyla dikkatleri daha fazla üzerine çeken İmer, dün vefat eden Mehmet Tuna’nın ailesine taziyede bulundu. Taziyeye Mustafa Ceceli’nin arabasıyla geldi.

Olay Kadından Taziye Ziyareti

Sosyetenin 42 yıllık efsane gece kulübü İstanbul’daki Etiler Şamdan’ın patronu Mehmet Tuna dün öğle saatlerinde evinde uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. Taziye için Mehmet Tuna’nın evine gidenler arasında Mustafa Ceceli’nin sevgilisi Selin İmer de vardı. Selin İmer taziye evine yaptığı ziyarete Mustafa Ceceli’nin arabasıyla gitmesi “nispet yapıyor” yorumlarına neden oldu. Her hareketi ayrı olay olan Selin İmer’in sessizliğini daha fazla koruyup koruyamayacağı merak konusu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler